Evelin: Lägerskola!

Just nu är vi på lägerskolan med alla niorna.. Rätt roligt faktiskt! Vi har varit ute med båt och haft olika aktiviteter! Men vi ska typ sova om en stund för jag tror vi kommer behöva gå upp tidigt imorn, men bloggar mer sen!


Alexandra: monopol

Evelin och jag sitter just nu och spelar monopol, ganska kul faktiskt.


Alexandra: 23e augusti

Tänkte berätta lite kort om dagen.
Började 9.45 och var vi i skolan typ en halvtimme sen så gick vi till vinterviken. Där var vi några timmar, gjorde inte så mycket satt mest och pratade. Men det var väl ganska kul ändå. Runt halv 1 gick vi till tunnelbanan och åkte tillbaka till Bredäng och då åkte jag hem. Haha min dag var roligare än vad den låter, jag lovar! Imorgon går vi iallafall efter schemat, så jag börjar 10 över 8..
Ni fick ju en ganska dålig outfit bild förut men jag orkar helt ärligt inte ta någon ny just nu. Plus att jag har bytt kläder. Vet inte riktigt ifall Evelin ska gå till skolan imorgon, men jag tror inte det.
 
Hahah bild från 2008..

Alexandra: In school

Hejsan! Är just nu i skolan, även fast jag börjar 9.45. Men jag åkte bil till skolan så det är därför jag är tidig. Vi har mentorsdag idag, men jag minns inte riktigt vad vi ska göra. Men jag bloggar väl om dagen när jag kommer hem.
Outfit idag.


Alexandra: Skolan

Första dagen i skolan idag, Evelin gick inte idag så jag gick själv. Vi gjorde inte så mycket och vi slutade typ 12. Men det var ju super kul att träffa alla igen.
Mitt och Evelins schema för i år. Fast mina lektioner är dom som är målade.


Alexandra: Byxor

Åkte till stan en snabbis idag. Köpte svarta jeans, har letat efter snygga och bra svarta jeans jätte länge. Köpte dom här inne på Carlings för 299:- Hade tänkt att köpa dr.denim fast det blev dom här istället. Riktigt sköna byxor iallafall.
Ljuset blev lite konstigt på andra bilden.

Alexandra: Bilder

Hejsan! Glömde totalt bort att blogga igår. Jag var iallafall i stan igår med Italo. Vi gick runt typ hela dagen så jag hade ju inte lite ont i fötterna när jag kom hem. Men jag hade iallafall en toppen dag!
 
Idag så har ju dom flesta börjat skolan, men inte vi. Vi börjar på onsdag, så imorgon tänkte jag dra in till stan en snabbis för att köpa ett par jeans. Evelin kanske följer med mig ifall att hon blivit bättre, hon mår fortfarande dåligt.
Men idag så har vi varit hemma med Keyla hela dagen. Vi har kollat på film, Alvin och gänget och Sunes sommar, och lekt. Ganska rolig dag ändå.
 
Bjuder på lite gamla bilder.
Dom här är från typ 2009?
Vi hade varit vakna hela natten och runt klockan 7, på morgonen, gick vi ut för att ta bilder.
Den här är från typ 2010?
2011.
 
Har sjukt mycket mer bilder som jag hade kunnat lägga upp, fast det hade blivit för många och dom flesta är egentligen skit fula. Gjorde en as ful min på varenda bild. Och folk sa det till mig, men grejen är att 2008-2009 gjorde jag en ännu värre min och nu när jag hade slutat med den så tyckte jag inte att min nya min var lika hemsk. Fast det var den ju..
Som sagt, inte vackert..

Alexandra: på väg till stan


Alexandra: Teen Choice Awards

Sitter och väntar på att evelin ska duscha klart så vi kan kolla på TCA.
Har faktiskt hunnit med ganska mycket idag, kanske inte så nödvändiga saker men i alla fall.
Mamma väckte oss runt 10 och efter frukosten så gick evelin och jag ut och lekte med Hanna och Keya. Men dom skulle på bio så då gick vi hem igen efter typ en halvtimme. Så nu har jag duschat och ja nu väntar jag som sagt.
Har tyvärr inga bilder, men jag kan bjuda på en gammal bild.
oktober förra året

Alexandra: Narnia

Vi ligger i soffan och kolla på Narnia med Keyla, den tecknade. Den är inte alls bra men mamma kommer hem snart och då ska vi äta så då duger det väl att kolla på den här filmen.
Vi ska i alla fall äta pizza, fast är inte så super hungrig.


Alexandra: 17 augusti

Hej på er alla! Hur mår ni?
 
Gick upp runt halv 10 idag och har inte gjort så super mycket sen dess. Har bara suttit och skrivit ner ackord till en låt. Så ska väl snart sätta mig och lära mig den. En sak ni kanske inte visste om mig och Evelin är att vi båda spelar gitarr. Tycker det är super kul och nu vill jag lära mig spela piano, ska nog göra det också ;)
Spelar ni läsare något instrument? I så fall vilket?
 
Man längtar ju inte till vintern då man ser på bilder hur blek man blir! Den här är från december.

Alexandra: Smink

Jag vet att det bara jag som bloggar, men Evelin är sjuk och hon har då ingen lust att blogga så tills hon blir frisk blir det jag som bloggar.
Hade super tråkigt så jag satte mig i sängen och sminka mig. Blev faktiskt ganska nöjd, har använt mig av olika gröna skuggor. På bilerna ser man inte så jätte bra, det ser bättre ut i verkligheten. Bjuder i alla fall på några bilder.

Alexandra: naglar

Jag är väldigt tjejig av mig och älskar allt som har med smink, naglar och hår att göra. Mina naglar är t ex aldrig omålade. Men tänkte i alla fall visa lite hur jag gör med mina naglar.
Jag börjar med att ta bort det gamla nagellacket. Brukar använda det från depend egetligen.
Efter jag tagit bort lacket så filar jag naglarna. Hur söt är inte denna fil? Fick den av Katta i julklapp.
När jag är klar så smörjer jag in händerna. Brukar använda vanlig handkräm, men den här funkar precis lika bra.
Välj en fin färg, det fick bli denna rosa färgen.
Nu var jag väldigt slarvigt, men jag tänkte bara visa lite snabbt. Ska gå och ta bort det som kom utanför, till det använder jag en topps.

Alexandra: vårdcentralen

Ligger på soffan just nu och väntar på att åka till vårdcentralen. Har haft sjukt ont i öronen sen vi kom hem från Spanien och igår kunde jag knappt sova, somnade vid tre och vaknade vid 5 igen. Riktigt jobbigt, det piper i höger öra och ni vet ljudet man hör om man sätter en snäcka vid örat? Så låter set i mitt höger öra. Plus att det gör super ont!
Men jag berättar när jag kommer hem exakt vad det är, om jag nu får veta det.

Bild på Keyla då vi skulle hem från Spanien.


Alexandra: kvällsfika

Har varit med Italo hela dagen idag eller jag gick och mötte honom klockan 2 och han gick för ungefär 20 minuter sen. Så nu sitter jag här med mitt kvällsfika som består av yoghurt med flingor och banan och ett glas läsk. Evelin kollar på nån film på hennes mobil så då tänkte jag kolla på film på datorn istället.


Alexandra: Nya kläder

En sak jag gillar är att när vi åker till Spanien kommer jag jämt hem med en massa nya kläder och smycken. Så jag tänkte visa lite saker jag köpt nu när vi var där, både smycken och kläder.
Zara 22 euro, ungefär 220:-
Dagens outfit.
Stradivarius 7 euro, ungefär 70:-
Mango 11 euro, ungefär 110:-
Bershka 12 euro, ungefär 120:-
Bershka 4 euro, ungefär 40:-
Blanco 6 euro, ungefär 60:-
Blanco 6 euro, ungefär 60:- Den här kostade egentligen 24 euro men det var 50% rea men när jag skulle betala så kostade den bara 6 euro.
1 euro, ungefär 10:-
Vet inte riktigt vad den första ringen kostade eftersom jag fick den av min mamma. Men den andra kostade iallafall 1 euro, ungefär 10:-
Ren telefon, i know! Kostade iallafall 5 euro, ungefär 50:-
Köpte även ett par jeans från Bershka men jag orkade inte sätta mig dom. Och så köpte jag lite saker till mina vänner men dom sakerna tänker jag inte lägga ut på bloggen.

Alexandra: Har man tråkigt så ja..

När jag har tråkigt så tar jag jämt en massa egobilder. Vet inte varför men jag gör det och jag är säkert inte den enda, right?
Evelin är iallafall sjuk så jag har riktigt tråkigt just nu, funderar på att sätta mig och sminka mig bara för att..
Bjuder iallafall på tre egobilder ;) Bilder på kläderna får ni imorgon!

Alexandra: Ute

Är just nu ute men ska snart gå in och äta, är super hungrig faktiskt. Ikväll blir det väl att kolla på film eller serier. Har ju missat ganska mycket nu när vi har varit borta!


Alexandra: Hår

Då tänkte jag lägga ut före och efter bild på mitt hår. Jag har även fått tillbaka min naturliga hårfärg.
 
Före:
 
Efter:

Evelin & Alexandra: Hemma

Då var vi hemma i kalla Sverige igen, eller ja vi kom igår. Den här månaden i Spanien har varit riktigt awesome. Sol, bad och värme och så såklart shopping. Bilder på kläderna vi har köpt lägger vi ut i ett annat inlägg lite senare. Men vi tänkte i alla fall att vi ska lägga ut några bilder från resan nu. Vi klippte oss även i Spanien, så det kommer upp bilder på det också.

RSS 2.0