Alexandra: history

Har historia just nu och vi går igenom frågor, fast vi är klara så då passar jag på att blogga lite.
Imorse sjöng vi för våran lilla Keyla och så fick hon ett paket. En stor docka som är sjuk och blir röd om kinderna och gråter om han inte har nappen i munnen. Det känns som att det kommer låta en hel del hemma hos oss framöver! Men nu ska vi ha en gemensam genomgång i klassen, så vi bloggar sen!
 
 

Alexandra: grattis!

 Idag fyller Keyla 5 år! Grattis!

Hur jag gör mina naglar - love

 


Alexandra: söndag..

Hej på er! Hur mår ni idag? Själv mår jag väl helt okej.. Det är ju söndag idag, och jag hatar söndagar, och hemma hos oss är det den så kallade "städdagen". Så jag har gjort rent toaletten och plockat undan i mitt rum. Jag har även hunnit vara ute en timme med Keyla och lekt lite. Handlat lite åt mamma har jag och Evelin också gjort. 
Imorgon är det mådag vilket betyder skola igen och en ny vecka. Jag gillar ju dock skola så det är ju inte speciellt jobbigt. Och måndagar betyder även träning, men imorgon skipar vi nog den. Keyla fyller nämligen år så vi ska fira henne. Men mer om det imorgon! 
Lite mer inlägg kommer upp senare!
 
 
 

10 bästa filmer

1. The host. En av våra absoluta favoriter! Handlar om att ailens tar över jorden och det finns vissa människor kvar och dom försöker överleva och så händer det lite olika saker. Dom flesta vet vad det här är för film iallafall.
Här är swefilmer.com förklaring: Efter att jorden invaderats och människorna tagits över av utomjordiska själar möter vi Wanderer som tagit Melanies kropp i besittning. Men Melanie kämpar emot och Wanderer tvingas uppleva hennes känslor, drömmar och minnen av den stora kärleken.
2. Safe haven. En helt underbar film! Swefilmer.com beskrivning: En ung kvinna med ett mystiskt förflutet anländer till staden Southport. Där tvingar hennes relation till en änkling henne att konfrontera den mörka hemlighet som hemsöker henne.
 3. Pearl Harbor. Underbar film som jag sett otroligt många gånger och den är fortfarande bra! Swefilmer.com beskrivning: Pearl Harbor handlar om två våghalsiga unga piloter i det amerikanska flygvapnet, och den vackra och modiga sjuksköterskan Evelyn Johnson, som tjänstgör i den amerikanska flottan. Inte bara deras liv utan hela världshistorien förändras när 183 japanska bombplan dyker upp vid horisonten. Detta är en berättelse om ett katastrofalt nederlag, heroiska hjältedåd, personligt mod och om överväldigande kärlek med kriget som skrämmande bakgrund.
 4. A walk to remember. Åh vad vi älskar den här filmen! Dom flesta tjejer har faktiskt någon gång sett den här och den är såå bra! Swefimer.com beskrivning: Landon Carter tillhör kärnan av det coola gänget på skolan. Folk ser upp till honom, inte bara för hans häftiga bil och tuffa stil, utan för att han själv vet att han är ball. När grupptrycket i gänget leder till en svår olycka händer dock saker som inte var planerade. Helt plötsligt uppenbarar sig en tjej som visserligen alltid gått i Landons klass men som ingen brytt sig om och speciellt inte Landon. Hon ser något i honom som varken han själv eller andra har upptäckt...
 5. The conjuring. Grym sräckfilm som just nu går på bio? Vi har sett alldeles för mycket skräckfilmer och knappt någonting är skrämande längre. Men den här ger faktsikt kalla kårar. Swefilmer.com beskrivning: Ed och Lorraine Warren är berömda utredare av paranormala fenomen. De blir ombedda att hjälpa en familj som blir terroriserade av en okänd kraft i deras hus på landsbygden.
 6. My sister´s keeper. En så otroligt fin film! Gråter mig igenom hela filmen. Den handlar då om Kate som har cancer och Ana som stämmer sina föräldrar för rätten över hennes egna kropp eftersom hon föddes som en donator till Kate. Swefilmer.com beskrivning: Brian och Marge Fitzgerald har ställts inför denna fråga gång på gång. Vid två års ålder fick deras dotter Kate diagnosen leukemi. Hon förväntades inte överleva, men mot alla odds får Kate uppleva sin 16-årsdag. Att detta är möjligt beror helt och hållet på Anna, Kates yngre syster som är en perfekt medicinsk donator. Men tretton år gammal fattar Anna ett beslut som kommer att vända upp och ner på familjens liv; hon vill inte längre vara donator. Åtminstone vill hon ha rätten att välja själv. Hon stämmer sina föräldrar för att få kontroll över sin egen kropp, samtidigt som hon förstår att detta kan leda till Kates död.
7. The woman in black. Även detta är en film som faktiskt har skrämt mig! Väldigt bra, men kanske ingen film för fegisar. Swefilmer.com beskrivning: Den unga juristen Arthur Kips lämnar sin son i London för att reda upp den nyligen avlidna Alice Drablows affärer. Han upptäcker att en rad oförklarliga olyckshändelser har fått föräldrarna i byn att hålla sina barn inomhus, som om de ville skydda dem mot en osynlig fiende.
8. 21 jump street. Är en komedi som är väldigt rolig och bra! Swefilmer.com beskrivning: Två poliser blir omplacerade och får ett nytt uppdrag som ”under cover-poliser” på en gymnasieskola. De tvingas byta sina polisbrickor och vapen mot ryggsäckar och läxböcker – allt för att att infiltrera ett gäng ungdomar och för att lösa den illegala droghandel som inträffat.
 9. Life as we know it. Riktgt bra film! Även detta är en komedi och handlar om att dom på bilden, deras bästa vänner dör i en olycka och dom får vårdnaden över deras vänners dotter. Swefilmer.com beskrivning: Holly Berenson är en lovande matleverantör i cateringbranschen och Eric Messer är en lika lovande sportchef på en TV-station. Efter en katastrofal första date är det enda de har gemensamt att de ogillar varandra samt att de båda älskar sin gemensamma guddotter Sophie. Men när de oväntat och plötsligt blir de enda Sophie har i hela världen måste Holly och Eric lägga sina olikheter åt sidan. De måste lära sig jonglera sina karriärsambitioner och kolliderande sociala kalendrar så att de kan hitta en gemensam grund att stå på medan de bor under samma tak.
 10. think like a man. Den här filmen är jätte bra! Vet inte hur jag ska beskriva den så här är swefilmer.com beskrivning: Fyra vänner bestämmer sig för att ge igen på sina flickvänner, då de upptäckt att de har använt Steve Harveys relationsråd mot dem.


Evelin: This or that

choklad/ lakris -  Choklad! Gillar inte lakris

emo/ fjortis - haha inget, men om man måste välja så fjortis då.

Facebook/ skype - Facebook

iphone/ samsung - IPHONE!!

Dator/tv - Dator

Film/ serier - Serier! 

förhållande/ singel - Båda, men det skulle va nice med ett förhållande

Hemma/ borta - hemma, fast om man ser utomlands som borta, så borta

Sommar/vinter - Sommar!!

Hår/smink - produkter - Smink produkter, brukar oftast bara sätta mitt hår i en tofs.

fattig/rik - rik?

Hus/lägenhet - hus

syster/bror - haha båda

brun/blek - bruuun

converse/ pumps - converse

hockey/fotboll - fotboll

ute/inne - ute på sommaren, inne på vintern

tidning/bok - bok

Musik/ tyst - Music!

svart/vit - båda

nyttig/ onyttig - nyttigt är bättre, men onyttigt är godare så... 

Vatten/Läsk - Lääsk!

Chips / popcorn - Popcorn!!

 


Evelin & Alexandra: 5 saker ni inte visste..

 
Vi gillar country musik
 
Vi bråkade mer som små än vad vi gör nu. Men vi kan dock inte vara sura på varandra en längre stund utan det har alltid slutat upp med att någon av oss kommer till den andra och bara pratar på som vanligt igen.
 
Vi är väldigt nöjda med gymnasiet och våran klass! Schemat är ju bara ett plus.
 
Vi bor 20 minuter bort från skolan (om man går) men vi tar ändå bussen eftersom den bara tar 5 minuter. Lata? Ja
 
Vi gick ut nian med nästan lika mycket poäng. Det skiljde bara 2,5 p

Alexandra: historia

Egobilder på lektionen, kul.
Vi har historia just nu men jag är klar med det vi ska göra så då passar jag på att skriva ett litet kort inlägg. Vi slutar sent idag men det kommer nog upp nått mer inlägg innan dess! Så håll utkik. 

Alexandra: dagens outfit
Alexandra: bästa/värsta - hår

 
Hårinpackning - En bra hårinpackning nån gång i veckan kommer göra mycket för ditt hår. Men kom ihåg att välja en som passar just din hårtyp. Fråga din frisör om råd om du är osäker.
 
Värmdeskydd - Ett bra värmeskydd, eller ett värmeskydd överhuvudtaget, när du plattar, lockar eller fönar ditt hår är otroligt bra och viktigt! Värme sliter så himla mycket på håret och utan skyddet så tar det mer på håret. Jag använder alltid värmeskydd innan jag ska använda värme mot håret.
 
Produkter - Produkter så som leave in balsam är också väldigt bra för håret. Speciellt om ni är som mig och har svårt att borsta håret. För denna produkt gör håret mjukt och lent. Det är inte heller alltid så att dom dyraste produkterna är dom bästa. Man får helt enkelt prova sig fram, vissa tycker att billigt är bättre medans andra bara kan använda dyrt. Det varierar helt från person till person och hur ens hår är.
 
Klippning - Nu vet jag att många vill ha långt hår. Men att klippa sig regelbundet kommer ge dig mycket friskare hår och faktsikt så om ditt hår är slitet så går det av i topparna så du kommer aldrig känna att det hår blir så mycket längre just för att det går av. Så att klippa sig ungefär var 3e månad är jätte bra för håret!
 
Duscha inte för ofta - Att duscha håret för ofta är inte nyttigt eller bra för håret. Schampo sliter ju som bara den och sen är det faktiskt så att om ditt hår är fettigt/oljigt/smutsigt så växer det fortare.
 
Nedsläppt hår när du sover - detta är inte alls bra för ditt hår! Håret gnuggas mot kudden när du sover och går av och slits. Så när du sover sätt upp håret i en väldigt hög men lös bulle så att inte håret slits mot kudden eller så sätter du det i en fläta.
 
Hårsnodd - Ja, det spelar faktiskt roll vilken hårsnodd man använder. Använd inte dom hårsnoddar med en metallbricka utan använd dom utan. Varför? Jo för att när du använder dom med metallbrickan så slits hårstråna av på mitten! Så utan är det abslolut bästa om man ska ha håret uppsatt.
 
Borsta det inte blött - Big no no! Håret är mycket skörare och tunnare och inte lika starkt när det är blött och går därför mycket lättare av. Så borsta det när det är tort istället. Är ni som jag och MÅSTE borsta det när det är blött för att det inte går annars, var försiktiga och borsta inte hårt.
 
Schampo - Schampo är ju inte bra för håret eftersom det sliter på håret extremt mycket. Testa köra på balsam metoden ett tag och se om det känns bättre. Men här vill jag också dissa ett schampo och balsam som jag trodde var bra. Head and shoulders. Det är väldigt dåligt för ditt hår och din hårbotten. Det trorkar ut hårbottnen och det gör så att det börjar klia och du kommer då bara att få mer mjäll. Så att det tar bort mjäll är inte riktigt sant. Kanske för stunden men inte sen. Och sen har jag hört att det var nått dåligt ämne i det, så det är inte ett märke jag använder iallafall. Ni får rätta mig om jag har fel såklart!
 
Värme - Värme mot håret är aldrig bra! Så undvik att föna/platta/locka ditt hår. Om du känner dig tvungen att göra något utav det så använd värmeskydd! Eller så finns det andra sätt att t ex platta och locka håret utan värme! 
 
 
 
 

Alexandra: tips

Vi älskar att läsa, eller iallafall jag! Så vi tänkte tipsa om några av våra favoritböcker. En bok som inte står här är "genom dina ögon" aka "the host" av Stephenie Meyer. Den boken är grym och filmen också! Men skrolla ner så hittar ni lite tips på böcker.
Boken handlar om en kvinna som förälskar sig i en man, förlovar sig och föder hans barn. Men förhållandet spårar ur. Mannen blir allt mer våldsam; hotar, slår och våldtar. När Maria lämnar honom, träffar en annan man och gifter sig blir det ännu värre. Myndigheterna står handfallna och till slut tvingas Maria och hennes familj gå under jorden. Texten är tagen från bokus.com
Böckerna handlar om hungerspelen och om hur människorna från olika distrikt måste delta i tävlingen. Bara en överlever.
Detta är den tredje boken, det första heter pojken som kallades det. När Dave Pelzer vid tolv års ålder omhändertogs av myndigheterna uppdagades en skakande historia. Sedan fyra års ålder hade han vanvårdats och systematiskt misshandlats av sin psykiskt sjuka mor. Dave isolerades successivt från sin pappa och sina bröder. Han behandlades sämre än en hund och många gånger önskade han att han skulle få dö.
Idag är Dave vuxen. Med beundransvärt mod lyckades han inte bara överleva sin fasansfulla barndom utan också skapa sig ett tryggt och meningsfullt liv. Det här är hans egen berättelse. Texten är tagen från boksidan.net

I generationer har kvinnorna i Tovas släkt plågats av odugliga och ibland misshandlande män. Fattigdom, våld och sprit tillhör vardagen. På den lilla ön utanför Kaskö i Österbotten är havet ständigt närvarande, som en livgivande kraft men också som ett hinder mot omvärlden. Tova och de två barnen är på flykt i natten. En gång var hon lycklig och förälskad och livet låg framför henne. Men det dröjde inte länge förrän mannen visade en annan sida. Till slut förstod Tova att hon måste ge sig av om hon och barnen skulle överleva.

Hennes egen mamma Mari fick aldrig chansen till ett eget liv. Hon var inte något önskat barn, hon misslyckades i skolan och ansågs enfaldig. Hårt arbete i hushållet, ansåg man, var det enda hon dög till. När hon födde Tova utanför äktenskapet blev hon för all framtid fast i det kärlekslösa och påvra föräldrahemmet. Men hos Tova finns kraften att bryta upp från ett destruktivt liv. Med hjälp av en väninna går färden till Helsingfors. Mot Sverige. Mot framtiden. Vinteräpplen är en gripande roman med självbiografisk grund. Om tre kvinnors öden, om att bryta en ond cirkel och återfå makten över sitt eget liv. Texten är tagen från adlibris.com


Evelin: dagens outfit

tröja från gina tricot // klocka från CASIO // jeans från Dr.denim //

En dag i mitt liv


Alexandra: members.com

Är ni som jag och älskar att shoppa, men kanske tycket att det är dyrt i vissa fall eller att du inte har så mycket pengar? I så fall är det här är en toppen sida! Members.com ger dig tillgång till helt galna rabatter på olika märkeskläder! För några dagar sedan var det t ex 40% på OPI nagellack och just nu erbjuder dom 60% på dr.martens skor, hur grymt är inte det? Det enda du behöver göra är att klicka HÄR för att komma till sidan och bli medlem. Det är gratis att gå med, så ni förlorar ingenting på det!
 

Alexandra: in school

Vi börjar alldeles strax men jag tänkte bara skriva ett litet kort inlägg. Vi är som rubriken säger i skolan och ska vara här i två timmar. Sen så har vi skolfotto klockan 1 så vi måste stanna kvar en timme, men det gör inte så mycket. Vi ska till stan efter skolan med Amanda och jag vet inte riktigt om Elin ska med, men jag tror det. 
Det kommer komma upp en video senare då jag har filmat lite hela dagen, men den kommer som sagt upp senare!
 
 

Evelin: Hiss & Diss

 
HISS: Tänkte börja med att hissa hösten! Dom flesta brukar inte tycka om hösten, eftersom att dem ser det som om det snart är vinter och sommaren är helt över. Och visst, så kan jag också känna ibland. Men däremot tycker jag att hösten också är super mysig! Man kan börja klä sig i stickade tröjor, halsdukar, vantar och snygga höst jackor. Och tiden mellan sensommaren och hösten tycker jag är lite jobbig, eftersom att man inte vet vad man ska ha på sig, det blir antingen för varmt eller för kallt. Så en hiss till hösten!
 
Måste ju bara hissa gymnasiet och min klass. Tycker gymnasiet är så sjukt mycket bättre än grundskolan. Kan ju bero på att jag var så trött på min gamla skola och ville bort därifrån, men ändå, gillar verkligen gymnasiet! Och speciellt min klass. Vi är inte så många i min klass, men vi har de flesta lektionerna tillsammans med HU. Men min klass är i alla fall sjukt bra och är super nöjd! 
 
DISS: Nya uppdateringen till Iphone. Jag vet att Alexandra skrev ett inlägg om det, men känner att jag måste dissa den ännu en gång. Eftersom att Alexandra uppdaterade så såg jag hur det blev och bestämde mig då för att inte göra det. Vissa skriver att dem ser Iphonen som en helt ny telefon, och visst kan det va så, men en det ser mer ut som något som ett barn använder. Kommer säkert bli så att jag kommer uppdatera ändå, men måste ändå dissa den! 
 
Kommer inte på något mer att dissa så det får räcka med en diss. 

Alexandra: våran dag

 
Hejsan! Måndag idag och det betyder träning! Och en lång skoldag.. Dagen har varit seg men nu har vi två dagar framför oss där vi slutar tidigt, så det ska bli skönt! Det kanske kommer upp lite fler inlägg senare mot kvällen, kanske ett videoinlägg. Vi får se!
 

Evelin & Alexandra: Veckorevyn!

Passa på att ta del av höstens bästa erbjudande! 3 nr av VeckoRevyn + 2 st nagellack i höstens hetaste färger från OPI + trendig kuvertväska i beige och svart för endast 99 kr (+ porto 29:50)! VeckoRevyn är Sveriges största forum för unga kvinnor sedan 77 år tillbaka. Tillsammans med Veckorevyn.com ger VeckoRevyn det bästa av shopping, kläder, smink, skönhet, kändisliv, relationer, sex, kärlek och karriär – bland mycket annat. Klicka här!! Eller på bilden!
 
 

Alexandra: ghost whisperer
Alexandra: snygga höstnaglar

Börja med att ta bort ditt gamla nagelack med nagellack borttagning. Lättaste sättet är att ta borttagningen och sedan låta paden ligga mot nageln ett tag och sedan bara dra av färgen. Lätt som en plätt.
Här kan du fila dina naglar om det behövs. Annars gå bara direkt till nästa steg.
Kör på ett baslack. Jag använder mig av yves rochers baslack och detta anänds för att skydda nageln och du får en jämn yta att måla på.
Som ni ser så blir det inte så mycket skillnad med baslacket.
Steg 4 blr att välja en färg! Nu till hösten kör jag på mörka färger. Så som vinrött, mörkrött, blå, grönt, siver. Ovan ser ni några grymt snygga höst färger!
Jag valde den här dö-snygga färgen!
Börja med att dra penseln från nagelbandet och ut.
Sedan gör du precis samma sak fast bredvid.
Och sen på andra sidan.
Fyll sedan i om du missat någonstans. Du är nu klar med första varvet!
Efter andra varvet blir färgen mörkare, vill du inte det så skippa varv nummer 2!
Gör på alla naglar oh måla sedan ett topplack för att skyda dina naglar och det får även lacket att hålla längre.
Ta bort det som kommit på sidorna och du är klar!
För att inte allt ska bli så mörkt så kör på ljusa kläder som t ex vitt!

Alexandra: Iphone uppdatering

 
Usch! Uppdaterade min telefon imorse, försökte hur länge som helst igår men jag gav upp efter två timmar. Men det var ju inte värt att uppdatera den! Den ser bara barnslig och tecknad ut, som att den har blivit mer anpassad till barn och personligen tycker inte jag att barn ska ha en iphone. Men jag hoppas innerligt att jag vänjer mig och börjar tycka om den för just nu är det bara en stor DISS! Den påminner för mycket om en samsung och en htc tillsammans.. Och det vill jag inte ha. 

Alexandra: naturkunskap

 
Vi har just nu natrunskap, fast vi gör ingenting. Vi som redan har kollat på lök och saliv måste vänta så då passar jag på att blogga. Vi går till 4 idag som sagt och ikväll blir det att träna! Vi har ingen svenska idag så det gör ju dagen mycket bättre! Usch för svenska..
 

Evelin: Klart!

Nu är det klart, är inte super nöjd, det är lite orange vid luggen och så.. Men annars blev det okej. 
Det blev inga bra bilder med kameran på datorn så ni får se en bild som jag la upp på instagram typ nyss.
 
 

Alexandra: Dagen

Snygg bilden på mig och Amanda!
Min dag har varit väldigt bra faktsikt! Som ni ser på bilden ovan hade vi en ganska rolig engelska lektion. Nej men bilden är tagen innan vi började. Men dagen har varit kort och bra. Vi slutade 12 och kom hem runt 1. Efter en timme ungefär så började vi färga Evelins hår och hon blev precis klar, jag tror dock inte ni kommer att få se reultatet, haha. 
Imorgon har vi en jobbig dag och vi går från 8-4 men det känns bättre att veta att man bara har en lektion på fredag och slutar alltså halv 10! Men nu ska jag gå och se hur det går för Evelin, ha det bra så länge!

Alexandra: hemma

Evelin och jag kom hem för en stund sen och har precis ätit. Som Evelin skrev så var vi hos Elin och jag slingade hennes hår, det blev grymt snyggt! Ska nog göra på Evelin också, fast det blir nog imorgon, vi orkar inte just nu.
Tänkte visa vad jag har på mig idag, inget speciellt egentligen. Gick bara i skolan två timmar så det kändes så onödigt att fixa sig.
tröja från jc // halsduk från bikbok // ljusblå jeans från lindex // klocka från ur & penn //
 
 
 

Evelin: Hos Elin

Slutade vid tolv idag, och då drog Elin, Alexandra och jag hem till Elin, och nu håller Alexandra på att slinga Elins hår. Det blir säkert super fint när det är klart. 
Igår tränade vi ju och sedan gick vi hem och kollade på Idol, grymt kul att dom 2 som jag gillade gick vidare. 
Idag blir det väl inget speciellt, ska väl hem senare och äta och sen efter det blir det väl att kolla på idol på kvällen. 
 
 

Alexandra: yoghurt + idol


Sitter och kollar på idol med mamma, nano och evelin och äter yoghurt, mys!

Alexandra: skolan

Hej! Vi hade en lång dag idag, slutade klockan 4. Men dagen gick faktiskt hyfsat fort, men så blir det när man har världens härligaste tjejer i sin klass. Vi kom iallafall hem runt tio över 4 och har inte gjort särskilt mycket sen dess. Ätit middag och suttit framför datorn. Om en timme ska Evelin och jag gå och träna, orkar egentligen inte.. Och ikväll blir det att kolla på idol! Jag har vissa favoriter som jag hoppas går vidare, vilka gillar ni?

Alexandra: outfit
Hur jag gör mina naglar - höst

 


Evelin: Fotbollsmatch!

Just nu är jag i Stuvsta och ska kolla på när Leandro ska spela fotboll. 
Har inget planerat resten av dagen så får väl se vad som händer. 

Alexandra: godnatt

 
Hej på er! Jag har ju inte bloggat nånting idag, så jag tänkte skriva ett litet inlägg nu om min dag.
Som Evelin skrev så var vi i skolan, fick våra datorer och så. Efter det drog jag till Odenplan och mötte upp pojkvännen och vi gick runt i stan ett tag innan vi tog pendeln hem till mig. Vi åt. lekte lite med Keyla, såg på film och lite andra normala saker. Nu tänkte jag faktiskt ta och gå och lägga mig, är så himla trött! 
Så godnatt på er alla söta läsare!
 
Bjuder på en bild från idag på Evelin, Amanda och mig.
 

Evelin: Bra fredag!

 
Fredag den 13:e idag, men än så länge har dagen varit hur bra som helst. Vi gick i skolan i två och en halv time, sedan efter skolan så fick vi våra nya datorer. Vi hade lenovo förut -.- men nu har vi fått nya och då fick vi MacBook Pro. Så just nu är jag sjukt glad! 
Efter skolan har jag inte gjort så mycket, var med Amanda en stund och sen gick vi hem och sen dess har jag inte gjort så mycket. 
 
 

Evelin: Dagens outfit!
Har på mig detta idag, inget speciellt egentligen, en stickad tröja och boyfriend jeans. 
 
Börjar bli sjuk, vilket inte är så roligt, har ont i halsen och har svårt att andas, men jag hoppas det blir bättre för jag orkar inte vara sjuk. 
Aja, jag och Alexandra börjar kl 8 idag och slutar 10.35 så det är en kort dag idag vilket är super skönt!

Evelin: Rött till hösten

1. finns här/ 2. finns här/ 3. finns här/ 4. finns här
 
Jag tycker att det är super snyggt med röda jeans nu till höten, helst lite mörkare röd, men en ljus röd är också fint. Själv har jag ett par röda från dr. denim (nr 2 på bilden ovan) och dom är sjukt fina och framför allt bekväma. 

Alexandra: outfit


Just nu sitter Evelin och jag och väntar på bussen, vi börjar 8 idag.. Fast vi slutar 12 så det är nice! Annars då, vi har inga planer för dagen, pluggade igår och blev klar med matten så den behöver jag inte tänka mer på den här veckan! Det här har jag på mig idag iallafall, tröja från Zara, jeans från carlings och en halsduk från bikbok.

Alexandra: resultatet


Här är resultatet på mitt hår! Jag är såå nöjd! Det blev lite mörkare än vad jag tänkte men jag är super nöjd. Jag gick till head spot i Globen och jag betalade 1200:- så värt det! Jag kommer fortsätta gå dit och fixa mitt hår framöver. Vad tycker ni?

Evelin: Hos frisören!
Sitter just nu hos frisören med Alexandra som ska klippa sig och hon ska även färga håret. Det kommer säkert bli hur bra som helst och resultatet får ni se sen när det är klart! 

Alexandra: träna

Evelin, mamma och jag ska åka och träna nu!


Alexandra: plugg

Vi kom hem vid halv 1 och åt då och sen satte vi oss och gjorde en historia uppgift och nu gör jag klart matten för den här veckan så att jag är klar med det!


Alexandra: outfit

Ska strax gå till skolan men tänkte först bara visa vad jag har på mig idag. Går bara till 12 idag också, så det är nice!


Alexandra: idol

Har precis tittat klart på idol med Evelin och mamma. Tycker det är otroligt underhållande, vissa är sjukt bra också. Haha jag ville på riktigt söka dit förut, fast jag var för liten. Och nu när jag får söka vill jag inte längre, har för mycket scen skräck för det och tror inte att jag skulle ha någon stor chans att gå vidare heller. 
Fast jag vill fortfarande hålla på med musik, men men..
 
Dagen annars har väl varit bra, skolan gick fort och när jag kom hem kollade jag på ghost whisperer och lekte lite med Keyla.
Min dag lite kortfattat alltså.
 
 

Alexandra: nya naglar

Igår satt jag och fixade mina naglar, det rosa hade börjat gå bort så då tänkte jag att jag skulle fixa dom. Den här gången fick det bli blått glitter och jag älskar det! Jag brukar inte ha blått men den här färger är såå fin!
Men vi ska strax åka till skolan så vi bloggar mer när vi kommer hem


Alexandra: klippa + färga?

 
Jag behöver verkligen klippa mitt hår, det är otroligt slitet så jag känner att jag måste klippa mig. Dock vill jag färga håret i sammma veva men kan inte riktigt bestämma hur jag vill ha. Vill ha lite som på bilderna över. Bilderna är tagna från kenzas.se och andreahedenstedt.se. Vill inte ha färgen jag har nu utan vill färga det brunt så att jag inte behöver tänka på någon ful utväxt och sen om jag klipper det så ska jag börja klippa det oftare och få ett fräschare hår, så det här blir sista gången som jag kommer färga på länge!
Men hjälp! Jag vill verkligen inte gå till nån halv bra frisör som klipper fult och färgar dåligt men vill inte heller betala typ 3000 kr, vet ni någon bra frisör i stockholm?
 

Alexandra. fy för vädret

Hej på er! Vi kom precis hem från skolan, en jobbig skoldag faktsikt! Vi har bara haft jobbiga och långa lektioner. Tur att vi slutar 12 imorgon och på onsdag då.
Men usch vad det regnade imorse när vi åkte till skolan och sen sprack det upp och nu när vi gick hem så började det spöregna igen.. Och nu är det fint väder igen. 
Jaja, imorgon ska det bli fint väder iallafall!
 

Our summer part 4

 

Our summer part 3

 

Alexandra: dagens outfit

Tråkigt väder ute! Regn, måndag och förkylning på det, kul..
Idag kör jag iallafall på vinröd stickad tröja och svarta jeans, hoppas ni har en bra måndag!
Del 3 & 4 kommer upp idag också, så håll utkik.


Alexandra: sjuk?

Alltså fy, mår så jävla dåligt just nu! Jag nyser hela tiden, halsen gör ont och jag har ont i huvudet. Jag hatar att vara förkyld och jag hade precis blivit frisk. Jag måste ha det sämsta immunförsvaret någonsin, för direkt efter att jag har blivit frisk så blir jag sjuk igen, drygt..
Menmen, what to do liksom? Får lägga mig tidig och hoppas att det går över tills imorgon.
 

Our summer part 2

 

Evelin: tips - Serier

Tänkte tipsa om serier, några som jag tycker är bra och som både jag och Alexandra tittar/tittat på.
 
1. The lying game, handlar om ett par tvillingar som hittar varandra och ska ta reda på vem deras mamma är. Dock är den här grymma serien slut.
 
2. Pretty little liars, som alla redan ser, men om det är någon som inte gör det, så är det en grym serie.
 
3. Twisted, den handlar om en kille som kommer tillbaka 5 år efter han har mördat sin moster och då sker ett nytt mord, riktigt bra!
 
4. Revolution, handlar om att all elektricitet försvinner och sen så måste dom överleva.
 
5. The walking dead, handlar om zoombies och överlevnad.
 
6. Falling skies, handlar om att typ robotar och aliens (?) som tar över världen och dom försöker överleva.
 
7. Make it or break it, handlar om gymnastik, men också om andra saker, bra är den i alla fall. Dock är den slut.
 
Här är några serier som både jag och Alexandra tittar på, ganska dåliga förklaringar, men dom är sjukt bra!
 
 
 
 
 
 
 
 
Om ni har tips på några serier som ni tittar på så kommentera gärna.
 

Our summer part 1

 
 
 
 

RSS 2.0