Evelin: Kort hår

Dagen började med att jag skulle till tandläkaren, usch, tycker inte alls om att gå dit, men hade missat 2 tider så behövde gå nu. Men det gick bra i alla fall. 
Sen åkte jag till IKEA och efter det bestämde jag mig för att jag ville klippa mig. Jag har haft kort hår i nästan ett år nu och trivs hur bra som helst i det. Men hade låtit det växa lite för mycket nu (enligt mig) så klippte det rätt så kort. Känns lite ovant men är hur nöjd som helst. 
 
Bättre bilder kommer att komma upp senare

Alexandra: x-men


Grymt sevärd film!

Igår så var jag och pojkvännen på bio, vi såg den senaste x-men filmen och den var faktiskt riktigt bra! Värd att se. Vi valde iallafall att se den på eftermiddagen och det var tur för jag kände på kvällen hur trött jag var. Jag vaknade runt 6 på morgonen igår då det lyser in något extremt mycket genom mina persienner. 
Nu sitter jag iallafall i bilen och ska åka till IKEA med mamma, keyla och Evelin.

Evelin: Ännu en bikini

Köpte denna bikini för några veckor sen, har bara glömt att visa bilder
 
Den kommer i alla fall från h&m, vilket man även kan se på bilderna. 49:-/del så den var superbillig och väldigt fin, speciellt när man får lite färg. 
 
Ska snart ta mig till tandläkaren, hatar att gå dit! Men det var ett tag sen så måste ju.. Hoppas i alla fall att det går bra och att jag inte har några hål. 

Evelin: Nymålade naglar

Målade naglarna i denna ljuslila/rosa färg idag
 
Efter att Alexandra gjorde gelénaglar på mig så har jag slutat bita på naglar och försökt få dom långa och starka. Har lyckats ganska bra med båda sakerna, dock så har jag rätt mycket flisor på naglar så ibland går de av, men de växer ut rätt snabbt igen. Tycker i alla fall att det är skönt att jag äntligen har slutat bita på dem då det är super äckligt. 

Evelin: soligt

 
Kom nyss hem från att ha varit med Jennifer, vi har suttit ute och ätit glass och tagit vara på solen, man måste ju passa på eftersom man aldrig vet med Sveriges väder. Dock blåste det rätt mycket men det var mys ändå.

Evelin: Håret

I tisdags var vi som sagt hos Elin och skulle fixa håret. Jag skulle ljusa upp mitt hår lite eftersom det hade börjat gå åt det gula hållet. Jag valde därför en ganska ljus färg, men resultatet blev allt annat än bra, vet inte riktigt varför det blev som det blev, men det vart gult! alltså inte att det skiftade lite, utan det blev riktigt gult. Hemskt med andra ord. 
Jag sprang i alla fall till coop och köpte en ny färg, kände att jag inte ville gå runt som jag gjorde. Mellan askblond blev det och är supernöjd med resultatet. 
Dock var det lite svårt att fånga på bild, men bilderna nedan visar på ett ungefär.
 
Ja, det är lite "gulare" på vissa ställen, men ska fixa det.

Alexandra: mood extra ultrablond 105

Ska strax börja röra oss mot Elin för att få håret fixat. Ska slinga och Evelin ska klippa och färga. Resultat visar vi senare!
 
 

Alexandra: new nails

Igår kände jag att det var dax att fixa mina naglar, så jag klippte och filade ocg målade denna underbara design, vad tycker ni?
 

Alexandra: dagen



Två bilder från dagen! 

Dagen har bestått av att åka runt och kolla lite saker med Evelin och sedan sitta ute i solen och läsa körtkortsboken, säger bara en sak. Fy vad den är tråkig! Har snart läst hälften och orkar typ inge mer, känns ju super kul att behöva läsa den mer än en gång..

Alexandra: äntligen fredag



Är på väg in till stan nu för att möta pojkvännen och efter det ska vi till honom. 

Hur har eran dag varit? Min har hittills varit väldigt bra, och vädret! Hur skönt är inte det?! Älskar att kunna gå runt i shorts eller kjol, och det ska ju vara fint väder typ hela veckan så det är fett nice, får passa på att sola och försöka bli så brun som möjligt så jag inte bränner mig när vi åker till Spanien.

Alexandra: på väg mot blont

För ungefär en månad sen så slingade Elin mit hår och snart blir det att göra det igen, för jag ska försöka få håret blont innan sommaren. Som ni ser på förebilden så hade jag väldigt orange hår och det var då efter avfärgningen och på efter bilden så har hon slingat hela håret och vi har då använt oss av färgen MOOD 105 extra blond och den tyckte jag fungerade väldigt bra. Så nu när vi kör andra gången kommer jag nog få bort en hel del rött, eller det hoppas jag iallafall. 
Och till alla er som gillar att färga håret, precis som jag, tänk er för innan ni lägger i nått med röda pigment! Det är otroligt svårt att få bort och speciellt om man vill bli blond, det blir då oftast gult, och det blir garanterat gult om man helbleker. Så därför så slingar jag och under tiden får man gå runt i en lite halvful färg.

Alexandra: Senaste från instagram

Här ser ni de senaste bilder jag lagt upp på instagram. Den längst ner i den högra hörnet är från dagen vi fick påsklov så alla adra bilder är efter det.

Alexandra: min dag igår

Igår hade jag en väldigt bra dag! Var i skolan och det var super varmt så när vi slutade vid 1 så åkte Evelin, Jennifer, Aline och jag till brosjön och badade. Det var såå skönt, dock var vi tvungna att åka vid 4 för att dra mot jobbet som också gick rätt bra igår.
Här har ni två bilder från igår.

Alexandra: Outfit

Haha jaa jag ser otroligt blek ut på bilderna, men jag skyller faktsikt på inställningen på kameran. Men detta har jag iallafall på mig idag!

Gelé

Igår fick jag hem en del av det jag beställt, nu väntar jag bara på mitt top coat och alla färger så att jag äntligen kan börja göra naglar igen!
 

Alexandra: outfit

ska alldeles strax röra oss mot skolan för en rätt kort dag, den här veckan har vi haft väldigt mycket och det har vi även nästa vecka. Så därför har bloggen lidit, sorry för det. Men vi ska försöka bättra oss!

Evelin: Bikini

Fick hem denna bikini för ett tag sen, men har glömt att visa er. Den är verkligen superfin och perfekt när vi åker till Spanien i sommar

Alexandra: beställt gelé

Gelé! Har dock inte beställt just detta från Naio UK utan bilden är bara därifrån.
Snart kan jag äntligen göra naglar igen! Har precis betsällt hem lite gelé, dock kan leveranstiden vara väldigt lång men jag hoppas det går fort. 
Jag beställde en vanlig "building/clear gel" en "pink gel" och en "white gel". Sen beställde jag även ett "uv gel top coat" och 36 stycken geléer i olika färger! Längtar så mycket tills det kommer, måste dock bara hitta folk att göra på. Vet redan att Elin, Aline och Jennifer ställer upp. Men vill ni också så är det bara kommentera!

Sister tag

 

Alexandra: mot skolan

Har sovmorgon idag och börjar inte förens om 50 minuter! Skönt, vi går dock till 2 idag och efter det ska vi jobba.. Men ska ta och fixa mig nu, vi bloggar senare!

Alexandra: New bag

Denna skönhet är från H&M och kostar 399:-

RSS 2.0