Alexandra: på väg!

Sitter i bilen just nu på väg till Arlanda. Planet lyfter runt 3, så vi är i Spanien runt 7. Nu hann inte Evelin och jag göra några tidsinställda inlägg men vi kanske skriver nått inlägg nån gång medan vi är där. Vi kommer hem den 13e augusti och då kommer det upp bilder från resan. Ha det bra!


Alexandra: Ute

Vi är just nu ute och leker med Keyla, vi ska snart gå hem och då ska Evelin och jag till Rönninge och träffa Sofie. Ska bli riktigt roligt eftersom vi inte har träffat henne på mer än ett år! Men det ska iallafall bli kul! Bloggar mer senare!


Alexandra: Spanien!

Uppdateringen har varit väldigt dålig, men vi har försökt blogga fast det har inte fungerat, i varje fall så kommer det inte bli så mycket bättre uppdatering efter som vi åker till Spanien på fredag!! Det ska bli riktigt skönt, äntligen lite riktigt sommar! Idag så var jag i alla fall med Italo, mötte han i Alby 12 och sen drog vi hem till honom där vi spelade monopol (det gick väl sådär för mig) och kollade på Saw 6 och 7. Kom hem runt halv nio och har inte gjort så mycket sen dess. Kanske kollar på nån film med Evelin snart, vi får se. Vi tänkte även att vi kanske ska göra några tidsinställda inlägg, kanske 25 dagars grej? Tog bara en massa fula bilder idag så jag lägger ut en bild från förra onsdagen istället.


Alexandra: fredagen den trettonde!

Brukar ni ha otur på fredagen den 13e? Jag brukar inte ha det och inte Evelin heller. 13 är hennes tur nummer, men men. Tänkte iallafall visa ett par örhängen jag fick av mamma i födelsedagspresent, tack så mycket!


Alexandra: Badat

Idag så var vi och badade med familjen, ganska kul faktiskt. Tänkte inte skriva så mycket utan jag lägger ut några bilder istället.

Alexandra: Tisdag och onsdag

Tänkte berätta lite snabbt om dagarna eftersom vi inte gjorde det igår. I tisdags så åkte vi till Skansen med pappa och dom. Vi träffade dom vid kl 1 och så gick vi till Skansen. Runt kl två så gick Evelin, Angelica och jag till allsången (det var därför vi var där) vi trängde oss fram och vi kom faktiskt näst längst fram! Så i tisdags stod jag från klockan 2 till 9! Snacka om att jag inte kunde röra benen efter. Men iallafall så var det en jätte bra dag, Loreen och Norlie & kkv var ju där. Igår så träffade jag Italo vid halv 1. Vi åkte hem till honom då vi satt och pratade och sen kollade vi på film. Kom hem runt 5 och då åt jag och sen blev det tv:n på kvällen. Också en jätte bra dag! Leker just nu med Keyla!


Alexandra: godnatt

Godnatt! Ligger i sängen just nu och ska sova. Berättar mer om dagen imorgon, är så sjukt trött. Och jag har ont i hela kroppen! Evelin och jag på Max i söndags.


Alexandra: på skansen

Vi var stått här sen klockan två och trängt och nu är det bara 1 och en halv timme kvar! Har ganska ont i benen just nu.


Alexandra: Nagellack

Köpte ett nytt nagellack i söndags då vi var i Visby. Inne på Åhléns hade dom 50% på alla maybelline new york produkter. Och dom är ju ganska billiga i vanliga fall också, så nu när det var rea så var allt riktigt billigt. Köpte detta snygga lacket för 15:- så jag målade naglarna under båtresan, här har ni resultatet.


Alexandra: Skansen

Godmorgon alla! Idag ska Evelin, Hanna och jag till Skansen med pappa och dom. Vi ska vara där hela dagen, så vi uppdaterar mer från Skansen. Lite otur med vädret har vi, men men man får väl göra det bästa av situationen. Bild från när vi väntade på båten.


Alexandra: Bilder

Tänkte lägga ut några bilder från sommaren nu när vi har varit hos pappa, i stugan och på Gotland. Det är jätte mycket bilder så jag lägger bara ut några få.

Alexandra: bad och glass

Jag och Evelin är just nu på Mölle med Hanna, Leandro och Keyla. Vi sitter just nu och äter glass, men syskonen kommer väl vela gå och bada snart igen. Vi bloggar mer när vi kommer hem.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3407219/images/2012/pic_4ffae614ddf2b35678000014.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3407219/images/2012/pic_4ffae615e087c350210000b3.jpg" class="image">


Alexandra: Glass


Alexandra: Städa

Vi gick upp vis halv 9 idag eftersom att vi behövde städa. Vi måste lämna huset 11, så vi ska åka om en halvtimme. Men just nu sitter systrarna och jag och kollar på Disney Channel. Bloggar mer senare.


Alexandra: sista för idag

Ligger just nu i sängen, fast jag ska i te sova. Men det här blir det sista inlägget för mig idag, så godnatt på er alla så hörs vi imorgon!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3407219/images/2012/pic_4ff89e329606ee328a0041f2.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3407219/images/2012/pic_4ff89e329606ee328a0041f2.jpg" class="image">


Alexandra: Linne

Eftersom bloggen inte har varit aktiv så tänkte jag visa nu ett linne som mamma köpte till mig, älskar det. Det är från Gina tricot. Jag gillar verkligen tröjor med urringning i ryggen, så snyggt! Fast man ska inte ha en sån bh som jag har på mig på bilden.


Alexandra: Gulligt!

Fick ett jätte gulligt grattis kort av min lillasyster Hanna, tack!


Evelin: tänkte också skriva!

Hejsan!! Länge sen! Skönt att appen funkar igen! Hade tänkt att skriva ett inlägg jag också. Som Alexandra skrev så fyller vi ju år idag så idag har vi spelat kubb och ätit glass och så.. Fick även lite presenter.. Fick massor av pengar vilket är väldigt bra för jag behöver det till Spanien! Vi åker ju hem från Gotland imorn vid sju, och vi måste vara ute ur huset vid 11 så imorn så ska vi vara i Visby hela dagen.. Och eftersom blogg appen funkar så bloggar jag mer sen! Här får ni två bilder som jag tog nyss


Alexandra: Yeah!

Yes blogg appen funkar! Typiskt att precis efter jag skrivit ett inlägg så läser jag på en tjejs blogg att appen funkar och då gick det tydligen att uppdatera http:blogg.se appen och då funkar det igen! Awesome right? ;) så nu kan ni räkna med mycket bloggning igen! Några bilder från bröllopet.


Alexandra: 7 juli

Hejsan! Jag vet att vi inte har bloggat någonting nu när vi har varit på Gotland. Men eftersom blogg.se appen inte fungerar så blir inläggen jätte tråkiga eftersom det inte går att lägga ut bilder.
Men idag så fyller Evelin och jag år, 15 ifall nån undrar. Jag tänkte iallafall bara säga att bloggningen blir bättre när vi kommer hem, imorgon. Men efter sommaren kommer allt bli som vanligt!
Bloggar mer imorgon!

RSS 2.0