Alexandra: Färga håret!


Alexandra: Home!

Kom hem för en stund sen och har precis tvättat bort sminket. Berättar mer om vad vi har gjort i morgon för nu vill jag bara gå och sova, är så sjukt trött!


Alexandra: Onsdag

Hejsan! Har inte varit i skolan idag, har hjälpt till på mellanstadiets friluftsdag. Slutade för typ en och en halv timme sen och sitter just nu hemma hos Katta. Senare ikväll har vi dans eller vi har inte dans vi har avslutning. Men vu bloggar mer senare!
Bild på mig och Madian tagen för nån månad sen..


Alexandra: Naglar

Igår så målade jag naglarna i en baby rosa färg! Hann inte lägga ut bild så jag gör det nu istället.
Godmorgon förresten!


Alexandra: 2 veckor!

Shit det är ju bara 2 veckor kvar till sommarlovet! Fast jag och Evelin får sommarlov innan alla. Vi ska till pappa den 11e och vi har egentligen skolavslutning den 13e. Vi åker dit innan eftersom vår syrra tar studenten! Vi ska även till Gotland runt midsommar och sen när vi kommer hem så ska vi till Spanien tre veckor! Längtar!!


Alexandra: Grattis på morsdag!!

Sitter just nu ute i solen, har inga nycklar så vi kan inte komma in. Men det gör inte så mycket eftersom det är så fint väder! Men vi hade tänkt att baka senare eftersom det är morsdag!
Grattis världens bästa mamma på morsdag!!
Gammal bild!

 


Evelin: promenad!

Just nu är jag, Alexandra och keyla på väg till Tumba centrum... Vi ska köpa glass;) haha riktigt fint väder idag! Visar outfit sen:)


Alexandra: Outfit

Det var ju inte så super fint väder då jag klädde på mig idag, så det blev inga shorts, fast det blev ju fint väder senare på eftermiddagen. Men det hör hade jag iallafall på mig! Sämsta bilden, i know.


Alexandra: Mintgrön

Har precis duschat och målat naglarna, blev mintgrönt den här gången! Älskar färgen. Köpte den för nått år sen och jag minns att jag gick runt till typ alla affärer för att hitta den. Tillslut hittade jag den inne på Åhléns och då var det den sista! Ändå har jag bara använt den ungefär 5 gånger!


Alexandra: Nya skal!

Vi har precis köpt nya skal till telefonerna, vad tycker ni? Det vita är mitt och det med munnen är Evelins!


Alexandra: Godmorgon!

Godmorgon alla! Ligger just nu i sängen, vaknade nyss. Kommer säkert somna om efter jag har skrivit det här. Vad tyckte ni om bilderna förresten?
Aja jag orkar inte skriva något långt inlägg så det får bli allt för nu, men vi bloggar självklart senare och då kommer outfit bilder upp. Vi ska försöka att bättra oss med bloggningen nu, men vi har behövt plugga och så. Sen åker vi ju till pappa snart, vi missar skolavslutningen men det gör inte så mycket. Bjuder på en bild från i torsdags!


Evelin: Comeniusbilderna!

Ursäkta för dåligt bloggande men här är bilder från comeniusveckan!



































































































Det här är absolut inte alla bilderna. Dom är inte i ordning heller.

Evelin: plugg!

Har suttit och pluggat kemi i ungefär en och en halv timme nu, har prov på tisdag så...
Men idag har jag varit ute hela dagen, man får ju passa på när det är fint väder!! Har ju kunnat använda shorts både igår och idag:D

Bloggar mer sen!


Alexandra: I will always love you


Alexandra: Yatzy!

Vi sitter just nu och spelar Yatzy!


Alexandra: Ska ut

Evelin och jag ska gå ut på en promenad snart och därför hinner jag tyvärr inte lägga ut bilderna nu, men ni som är vän med mig på facebook kan se dom där. Men dom kommer upp senare iallafall!
Men här får ni två redigerade bilder! Plus en vanlig!



Alexandra: leker

Sitter just nu och leker med Keyla, inte super kul.. Men var på Ikea tidigare idag med mamma och Keyla. Jag tänkte visa bilder på hur vårat hus såg ut förut och hur det ser ut nu, ni vet före och efter bilder. Men dom kommer upp senare, ska fortsätta leka nu ;)


Alexandra: Fungerar inte!!

Har försökt sjukt länge nu att försöka lägga in bilderna till datorn, så att jag kan lägga ut dom, men det går ju inte! Så det är därför inga bilder har kommit upp idag, ska försöka igen i morgon. Ligger iallafall just nu i sängen och ska nog sova snart.
Blev fett sugen på godis nyss, haha!


Alexandra: Sommar!

Sitter och kollar på bilder från sommaren och jag vill ha sommar nu! Men jag redigerade iallafall två stycken bilder och tänkte lägga ut dom.
Bilder från veckan kommer upp snart.


Alexandra: torsdag!

Godmorgon alla! Vaknade för ungefär en timme sen och har precis ätit frukost. Igår hann vi tyvärr inte blogga, vi hade orientering och slutade vid 2 och då gick vi hem till Katta och sedan drog vi till stan. Vi hade dans senare på kvällen och när vi kom hem så var vi så trötta att vi somnade nästan direkt!
Ska gå och hämta lådor från garaget nu så jag kan lägga ut bilderna.
Söt bild på Evelin och Katta från i lördags.


Alexandra: inga bilder idag

Kan tyvärr inte lägga ut några bilder idag eftersom vi fortfarande inte har hittat lådan med usb-minnet, tangentbordet och datamusen, fail jag vet! Men jag ska gå och leta och se ifall jag hittar den, så kanske jag kan lägga ut dom imorgon!


Evelin: jobbig vecka!

Har varit en stressig vecka!
Vilket har påverkat bloggen. Men som Alexandra skrev så ska det bli bättre nu:)
Idag gick jag hem från skolan för jag hade jätte ont i huvudet. Har varit lite små sjuk hela veckan.
Kan ju skriva lite vad vi gjorde den här veckan, minns inte alla dagar men men..
Måndag: då kom grekerna så då åkte vi hem efter att ha hämtat dom på flygplatsen, sen blev det en lugn kväll hemma..
Tisdag: var i gamla stan på dag och gick runt där, sen på kvällen så körde vi laserdome och efter det gick vi till donken och satt där en stund:)
Onsdag: då var vi i stan (Kungsträdgården) och efter det fick vi till slottet.. Och på kvällen hade vi fest:)
Torsdag: då var vi på europa huset och sen åkte vi till Skansen, sen var det nån teater i skolan som vi kollade på.
Fredag: då hade vi presentationer i skolan på förmiddagen och sen på kvällen var vi hos sami och kollade på film, sen gick vi till heron city..
Lördag: vi gjorde nån båttur, vi åkte typ under broarna i Stockholm, sen var vi i stan ett tag.. Och på kvällen träffades vi allihopa och sen drog vi hem.
Söndag: då fick vi göra vad vi ville så då åkte vi till stan (igen) var där några timmar, sedan åkte vi tillbaka till bredäng köpte massor av grejor och gick sen och grillade, vid åtta åkte jag och tjejen som bodde hos mig hem för att hämta hennes resväska och sen åkte vi tillbaka till bredäng, då gick vi hem till katta, var där till halv tolv och sen skulle vi lämna grekerna i centrum. Och vid tolv åkte jag hem:)

Det var min vecka! Haha bilder från veckan kommer komma senare!:)


Alexandra: Tillbaka!

Hejsan! Nu kommer bloggningen vara som vanligt igen! Sitter just nu på bussen och när jag kommer hem ska jag försöka att lägga ut bilder och berätta om veckan!
Min mat jag gjorde idag på hemkunskapen. Det ser inte så jätte gott ut, men det var det!


Alexandra: inte tid

Hejsan! Just den här veckan kommer det inte bli någon bloggning, varken från min eller Evelins sida. Vi är tillbaks på måndag då det kommer upp riktigt mycket bilder från veckan!


Alexandra: stan

Hejsan! Sitter just nu i Tumba centrum och väntar på att mamma ska hämta oss. Vi har precis varit i stan med några från skolan. Det var faktiskt riktigt roligt! Jag tänkte berätta mer om gårdagen lite senare och tänkte även berätta lite om kommande vecka. Comenius!
Bild från då när jag var i Italien


Alexandra: Pizza

Sitter just nu och väntar på pizzan! Ska berätta mer om dagen sen!


Evelin: hemma från skolan!

Skolan idag har gått snabbt och varit rätt så rolig:) har inte haft några riktiga lektioner, utan man har fått jobba med vad man vill/behöver!
Efter skolan stod jag och Alexandra och prata lite med katta innan vi tog tunnelbanan hemmåt;)
Haha kom iaf hem för ett tag sen och nu gör jag inte så mycket:) bloggar mer sen!


Alexandra: skolarbete

Sitter just nu och skriver en deckare. Det är faktiskt riktigt roligt, ska fortsätta men jag ville bara skriva lite kort först!


Alexandra: plugg och skratt

Vi sitter just nu och håller på med det vi skulle göra och för att allt inte ska bli allt för tråkigt så äter vi glass och jordgubbar. Man kan plugga och ha kul samtidigt ;)


Alexandra: tunnelbanan

Hejsan! Vi sitter just nu på tunnelbanan på väg till Bredäng. Ska träffa Katta, vi måste göra klart ett skolarbete. Men det ska nog bli kul iallafall, man har alltid kul med henne!
En bild tagen nyss på Evelin


RSS 2.0