Alexandra: new in

Idag har vi varit i bredäng för att visa stöd för att Mazen ska få stanna i Sverige, ni kan läsa mer om det HÄR. Efter det åkte vi till den nya, tror jag, gellerian vid kungens kurva och shoppade lite på h&m. Fick med mig en bikini, trosor och en klänning. Här nedan ser ni bilder och pris. Har velat ha bikinin superlänge. Men jag avskyr trosorna som hör till så dom köpte jag inte, utan jag måste hitta ett par knallrosa från h&m men dom finns inte någonstans i min storlek, hittar bara i strolek 40 typ.
Bikiniöverdel 149:- och tre trosor för 79:-
 
Supersöt vit klänning! Den gick på 149:- och jag älskar den!

Alexandra: efter avfärgning

Som sagt så är mitt hår orange just nu och jag orkar inte göra nått med det just nu så jag får gå runt såhär ett tag.

Måndag

Lov! Hur skönt? Sitter just nu på sängen och väntar på att Evelin ska bli klar så vi kan gå. Vi ska träffa Elin en stund, förhoppningvis ska hon klippa mig, för mitt hår ser kaos ut just nu. Haha jag avfärgade även mitt hår igår och ja det är orange men det funkar ändå. Men visar bilder på det senare, nu ska vi gå!
 
 

Lördag


Dagens outfit, super dålig bild men jag hinner inte ta bättre. 
Ska snart gå till bussen för att åka till pojkvännen. Var hemma igår eftersom att Hanna kom hit, så det var kul. Vi kollade på film och hade det allmänt mysigt bara. Men nu måste jag skynda mig, så vi hörs!


Påsklov

Sitter just nu på spanskan och har rast, får lov efter den här lektionen men ska vara kvar i skolan en stund och fixa ett skolarbete. Vi har nämligen spelat in ett "nyhetsprogram" på engelskan så vi ska bara klippa och klistra lite. Kanske lägger upp den här senare! 

Alexandra: oldies

 

Alexandra: så kul man kan ha

Började precis och slutar om typ två timmar, då blir det att träna och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Men nu ska vi se nån film på samhällen så vi hörs senare!

RSS 2.0