Alexandra: öva

Jag har ett tips till er som håller på med naglar och försöker er på nått nytt. Öva! Jag t ex övar på papper innan jag gör på naglarna. Fast jag personligen tycker det är lättare att göra på naglarna än på papper. Men det hjälper att öva och gör du det på papper slipper du ta bort om det blir fult eller fel. Enda nackdelen är väl att om det blir jätte bra så ångrar man att man inte gjorde direkt på nageln.
Satt och gjorde det här lite snabbt för att visa hur jag menar.


Evelin: VS

Igår fick vi hem en ny body splash, coconut passion! Och det här alla sakerna vi har, både body mists och body lotions.


Alexandra: home

Stannade hemma idag, för jag mår fortfarande dåligt. Så ingen skola för mig.
Så det blir väl att bara vila idag och försöka bli frisk.


Alexandra: på väg hem

Väntar på tunnelbanan just nu för att åka hem. Gick bara till skolan idag för att göra klart det sista av nationella i fysik, alltså labben. Jag har ont i huvudet och halsbränna vilket gör att jag mår illa så nu är jag på väg hem.
När jag kommer hem blir det att vila eller nått för jag sov otroligt dåligt inatt.

Jag och söta Jessica igår på hemkunskapen.


Evelin: Klippa mig!

Har ju funderat på att klippa mig ett tag nu, och då menar jag inte bara att jag ska klippa topparna, utan vill klippa ganska kort. Har tröttnat på mitt hår som alltid är i vägen och som är väldigt slitet, dessutom är det mycket lättare att sköta om kort hår.. Så vad tycker ni? Borde jag göra det?


Evelin: Hemma!

Då var man tillbaka i Stockholm igen! Känns väldigt skönt, förutom att lovet snart är slut och skolan börjar igen, men det är inte långt kvar nu!


Alexandra: godmorgon!

Godmorgon på er! Hur mår ni? Själv mår jag bra men är ganska så trött. Gick upp klockan sju, eller rättare sagt vaknade jag då jag gick inte upp direkt.
Men nu sitter vi iallafall i bilen och ska typ till Ica maxi och sen ska vi till tågstationen. Tåget går kvart över 9 så vi är väl hemma nån gång runt halv 4. Tur att farmor köpte en bok till mig (och Evelin) för då kan jag läsa under resan om inte internet funkar.
Vi ska väl försöka uppdatera om det går.


Svar på frågestund


Evelin: outfit

Här kommer även en bild på vad jag har på mig! Tröja från gina och svarta dr.denim jeans.


Alexandra: fransar och outfit

Här har ni resultatet på fransarna och dagens outfit. Kör på plattat hår idag och en grå stickad tröja plus tights.


Alexandra: godmorgon

Godmorgon på er alla läsare! Evelin sover fortfarande men jag kunde inte somna om efter att jag vaknat så jag har varit vaken en stund. Igår så blev det ju inte så mycket uppdatering, vi hade fullt upp hela dagen. Men jag tänkte att jag visar mina ögonfransar sen jag också!

Idag ska vi nog inte göra något speciellt på förmiddagen men senare ska vi ta en promenad ner på stan och fika och vi tänkte även svara på frågestunden idag. Antingen i ett videoinlägg eller vanligt inlägg. Vilket skulle vara roligast?


Evelin: Ögonfransar!

Hej! Felicia har precis gjort ögonfransförlängning på mig och just nu gör hon på Alexandra.

Idag har vi varit i stan med farmor, kjell och felicia, vi gick på något bildmuseum och sen gick vi en stund på stan och köpte en bok.


Alexandra: resultat av tårtan

Tårtan blev jätte god och vi åt typ upp hela! Här har ni bilder på den.
Ikväll blir det kanske att gå på bio med Felicia, vi får se.


Evelin: Hos olivia

Just nu är vi hemma hos olivia, vi kom hit runt 12, gjorde lite lunch och nyss var vi och köpte ingredienser för att baka, så det är det vi gör just nu! Vi bakar en marängtårta.


Evelin & Alexandra: middag hos farmor

Vi är hos farmor just nu och ska ära middag. Vi ska äta kyckling och potatis, är sjukt hungrig nu! Men vi bloggar senare.


Alexandra: fika i solen

Är ute på isen och fikar med farmor, Evelin och Felicia. Det är super skönt och fint väder så det är härligt att vara ute!


Alexandra: next.. Duschen!

Godmorgon på er! Jag ska precis hoppa in i duschen. Evelin, pappa och jag var precis ute och sprang och det var ju inte det smartaste att springa på tom mage för jag hade ingen energi alls.

Men vi uppdaterar er senare med dagens planer och dagens outfits!


RSS 2.0