Alexandra: outfit


Usel bild men det här är iallafall vad jag har på mig idag, svarta jeans från dr.denim och pojkvännens super mysiga tröja! 
Ligger och kollar serier just nu och har allmänt tråkigt. Evelin och jag var förbi Ica en sväng för att handla grejer till middagen, tacos! Det kan ju vara det bästa som finns!

Alexandra: min helg

Bild från förra helgen på väg mot Örebro!
 
Hej på er! 
Jaa precis som Evelin skrev så har uppdateringen varit lite dålig men vi har haft fullt upp! Förra helgen for vi till Örebro över dagen och nu så har ju skolan börjat på riktigt, men jag tänkte att jag kunde berätta lite om min helg.
 
I fredags så mötte Italo mig efter skolan och vi drog hem till honom, vi kollade på film, gick och köpte pizza och hade en allämnt mysig dag, vi gick och la oss vid 1 och som vanligt (när skolan börjat) vaknade jag tidigt, men vi låg och drog oss i sängen fram till 12.
Vi gick och handlade igen, godis och läsk den här gången, onyttiga? Haha ja!
Sen låg vi och kollade serier ett tag och runt halv 9 kollade vi på "Maleficent" med hans familj. Kom hem vid 12 och somnade nästan direkt!
Nu har jag precis ätit frukost och ska alledels strax städa toaletten, sen får vi se vad som händer idag!

Evelin: Gårdagen

Super dålig uppdatering, jag vet!
Men tänkte berätta lite om gårdagen. 
Började 10.40 och hade bara en lektion, vilket var såå skönt i och med att vi slutar rätt sent varje dag. 
Sen åkte jag hem, gjorde inte så mycket och vid 18 drog jag hem till Aline där Jennifer också var och åt och hade det allmänt mysigt! Kom hem lite innan 1 och somnade väldigt snabbt, det märks verkligen att skolan har börjat igen, orkar knappt vara uppe länge. 

Evelin: Outfit

Första dagen i skolan efter sommaren och det känns väl helt okej..
Tänkte iaf visa vad jag har på mig idag, ville ha något bekvämt på mig så det fick bli en stickad tröja och jeans.
 
//tröja - Blanco// jeans - gina tricot// ringar - ur & penn//

Alexandra: inte så enkelt

Dessa gjorde jag på mig själv igår, tycker dom blev väldigt fina och är nöjd! Det var dock väldigt svårt att sätta dit dom guldiga "tejp bitarna" på sig själv, men som sagt tycker jag om dom, väldigt enkla men ändå snygga.

Alexandra: dagen i bilder

Vi åkte till Skärholmen idag vid halv 1 och träffade Heidi, satte oss och fikade och pratade om allt möjligt. Efter det gick vi runt ett tag och kollade i lite butiker, Hedi skulle köpa skrivböcker och pennor och lite sånt och sen så köpte Evelin ett par skor men dom tror jag hon visar upp sen, superfina iallafall!
 
Vi kom hem vid 5 och då satte jag mig och fixade mina naglar, som ni får se imorgon! Nu har vi precis tittat på idol och väntar nu på att Paradise hotel ska börja.

Alexandra: one day left

Te-mys hos Aline igår
 
Hej! Ska alldeles strax börja gå mot bussen då vi ska åka och träffa Heidi, ska bli superkul!
Igår så åkte vi till Aline vid halv 8 och då satt vi och pratade och hade del allmänt mys, vid 11 satte vi oss och drack te och åt mackor. Härlig kväll helt enkelt! Kom hem vid halv 1 och somnade nästan direkt. 
 
Sista dagen på lovet idag då, känns både kul och jobbigt med skolan, men jag kommer ångra att jag ens tänkt att det skulle bli kul..

Alexandra: gorgeous

 
nail polish
 
Dom här lacken tycker jag är så otroligt fina! Alla passar perfekt nu när hösten snart är här. Jag älskar speciellt lacket från nails inc, det är ett utav mina favoriter och använder det hela tiden på hösten. Jag tycker blått, lila och orange också är super snygga, lite synd att jag verkligen inte passar i blått, varken när det kommer till naglar eller kläder. Men förhoppningvis gör ni det och tycker nått utav dessa lack är underbara.
I och med att alla lack är märken så finns det på alla möjliga hemsidor men det finns nästan exakta färger i andra billiga märken, men för er som vill ha lite mer kvallite så tryck på bilden för att komma till lacket du gillar!

Alexandra: bored

Är lite uttråkad för tillfället och därför blev det en del egopics. 
 
Vädret suger nu, det har börjat bli kallt och trist ute, då har man inte direkt någon lust att gå ut, så det blir att sitta inne idag tror jag. Ska nog kolla på nån serie, var det förresten någon av er läsare som såg paradise hotell igår? Tycker tjejerna är rätt pinsamma faktiskt.. Men det är undehållande så kommer nog ändå fortsätta titta på det.
Ikväll ska vi nog träffa Aline och Jennifer, vad vi ska hitta på har jag ingen aning om, men det är alltid lika kul att träffa dom.

Alexandra: måndag

Jaa bloggningen har inte varit på topp nu under sommarlovet, men nu blir det bättre! 
 
Idag har vi varit i centrum för att köpa ett skrivblock, det fick bli ett stort med många flikar då det är jobbigt att hålla reda på en massa block + så blir det stökigt i skåpet. Efter det åkte vi till hallunda centrum för att gå till biblioteket där, onödigt som fan dock. Varken jag eller Evelin hittade böckerna vi var ute efter.. Så vi for hem, åt och nu sitter jag här och tänkte förbereda lite inlägg, lite jobbigt att komma på saker att skriva om bara.
Funderar dock på att göra en Spanien haul imorgon, så det kanske kommer upp på bloggen. 
 
Ikväll blir det att kolla på idol och paradise hotel, och kanske någon serie, men vi hörs imorgon!
 

Alexandra: I want

 
fall
 
 
Såhär vill jag helt klart gå runt i höst! Älskar kappan från gina och vill väldigt gärna ha den, ekonomin säger dock stop för det då jag sparar till en Iphone 6. Tycker brunt och grått är såå snyggt på hösten och går mer än gärna runt i det! Vill ni veta vart de exakta varorna/plaggen är ifrån så tryck på bilden.
 

Alexandra: jag i bilder

Alla har nog haft olika perioder i sitt liv där man sett annorlunda ut, för så är det ju, vi utvecklas. Min "värsta" period var nog mellan 5-7an då det var min "fjortisperiod". Skäms lite när jag ser dom bilderna då dom inte är speciellt smickrande.
Klassfoto som liten.
Här är jag väldigt liten, precis tappat båda framtänderna och ser väldigt glad ut.
Fortfarande väldigt liten och söt.
Jahapp, här går man i 4an och ser inte så fin ut, enligt mig själv. I just love that outfit!
5an, fick för mig att tona håret mörkt, hade inte insett då att jag inte alls passar i mörkt hår och att ha mörkt hår på vintern får en ju inte alls att se ut som ett lik.
Sommarlovet mellan 5an och 6an, här hade jag nån grej för att se väldigt sur ut på bilder, le lite!
6an, pinsamt! Vi låter bilden tala för sig själv helt enkelt.
Sommarlovet till 7an, hade klippt håret kort och log faktiskt på bilder nu.
Ett år senare och här skulle jag börja 8an, börjar äntligen sluta göra extremt fula miner på bilder.
Oktober i 8an och här köpte vi våran systemkamera.
2012 i februari/mars blev jag rödhårig.
Slutet av 9an, detta var ju rätt nyligen ändå, lite mer än ett år sedan.
1an och jag blev rödhårig igen på vintern. Vill bara säga en sak! Färga inte håret rött och det är så att du nån gång funderat på att kanske bli ljushårig. Det är otroligt svårt och det sliter som fan på håret! Jag har lärt min läxa plus att rött hår måste underhållas väldigt mycket om det ska fortsätta vara fint.
 
Och sista bilden. Tagen för lite mer än en vecka sen. Nu är jag ljushårig igen och börjar 2an om en vecka!

Alexandra: latest on instagram

Espresso house med Amanda igår// Naglar på Evelin// Naglar på Elin// Läste boken nyckeln// Fancy nails// Jag och älsklingen// Selfie på pendeln// Fina Aline, Jennifer och Evelin// På flyplatsen
Vill ni följa mig på instagram kan ni göra det @asavenstedt

Alexandra: fika med fin vän

Fika på Espresso house - hallonpaj!

Har haft en väldigt mysig dag idag! Vid halv 1 mötte vi Amanda på tåget, som vi saknat henne! Vi tog tåget in till stan och fikade vilket var väldigt mysigt, vi satt på espresso house ett tag och pratade om allt mellan himel och jord. Kommer kännas så trist att inte ha Amanda i skolan längre.. Men iallafall, vi kom hem vid halv 6 och har sen dess bara ätit middag och sen inte gjort så mycket. Jag tänkte sätta mig och fixa lite med bloggen nu, så räkna med lite inlägg!

Ny header

Vår nya superfina header gjord av ännu finare Ida!
 
Som ni kan se så har vi en ny header! Vi kände att det var dax med en ny då vi haft våran gamla ett bra tag. Super söta Ida fixade denna till oss och vi är verkligen super nöjda. Haha känner bara hur jag måste lära mig photoshop eller nått.. Men såhär kommer våran blogg iallafall att se ut ett tag framöver, vad tycker ni? HISS/DISS?

Alexandra: nails nails nails

Jaa på senaste tiden har det blivit en hel del naglar, men det är ju såå kul! Men är det så att ni inte tycker om det så kan jag starta upp min nagelblogg igen så ni som vill och gillar det kan läsa. Dessa gjorde jag på Evelin igår och jag byggde dessa, jag använde mig alltså inte av tippar och för att vara ärlig tyckte jag det var lite svårare. Men här ovan ser ni resultatet. Evelin ville ha dom väldigt clean men ändå fancy, så vad är inte bättre än vita naglar med silvirga stripes? Ringfingret är det fallande glitter på, men det syns rätt otydligt på bilderna!
För mer naglar och info om priser och så, så kan kolla in min nagel-instagram @nailsbyalexandras heter jag där.

Alexandra: fancy nails

Har preics fixat Elins naglar och dom blev såå fina, enligt mig och henne! Vi körde vitt på allt förutom tummen och ringfingret där hon valde en korallfärg. Efter det så tyckte vi båda att det skulle vara snyggt med nån detalj så det blev guldiga streck i olika former och sen blandade jag guld, rött och orange glitter och la det mellan dde guldiga stecken på ringfingret, som ni kan se. På tummen blev det fallande glitter i samma färg!
Vi båda är i alla fall väldigt nöjda!

Alexandra: dotts

Sorry för super usla bilder men ljuset sög! Hur som helst så fixade jag precis naglarna, dom är såå mycket finare i verkligheten, jag ska försöka ta rättvisa bilder imorgon med bättre ljus, men vad tycker ni?
Hiss/diss?

Alexandra: happy

Bild på mig och min underbara pojkvän från igår.
 
Jag är så otroligt lycklig just nu! Igår fick jag äntligen träffa min älskling igen efter 5 veckor ifrån varandra, han åkte iväg till Spanien dagen efter jag farit till stugan och kom hem några timmar efter att jag landat i Spanien så vi missade varandra precis, men så igår träffades vi äntligen igen. Vi gjorde inte mycket, satt ute och myste och låg i sängen och åt pizza och kollade på de PLL avsnitt vi missat, så jag hade en jätte mysig dag.
 
Idag jobbade Evelin, Nano och jag från 11.30 - 17.30 så kom hem för ett tag sen och har sen dess ätit pizza, ja jag vet onyttigt som fan, och kollat klart på avsnitt 8 av PLL, råkade somna igår så såg aldrig klart det.
Har rätt ont i magen just nu så ikväll blir det nog bara att ligga i sängen kolla serier eller film och ta det lugnt, imorgon ska jag nog träffa pojkvännen igen, så det blir mys!

Sommaren del 3

 

Sommaren del 2

 

RSS 2.0