Alexandra: nails on Elin

Elin var precis här och jag fixade hennes naglar, hon blev nöjd och jag är nöjd. Detta är ändå bara tredje gången jag gör naglar och bara andra gången med tippar.
Dock är jag inte så snabb än men det får jag vl öva på.
Men här får ni resultatet, vad tycker ni? Blev dom fina?
Här ser man dock inte så bra att det är guld mellan det svarta också.
 
 

Alexandra: kors

Satt och gjorde dom här väldigt snabbt igår för att testa mina nya akrylfärger. Eller jag målade med nagellack och fyllde sen i där det var ojämt.

Alexandra: naio uk

För ett tag sen så beställde jag hem lite nagelsaker. Ett lim och en primer som ni ser på den andra bilden, det ni ser på bild nummer 3 och 4 är för att bygga naglar, alltså göra naglarna utan tippar och det sista var acrylfärg, en vit och en svart. Allt är från Naio UK, själva sakerna är inte så super dyra, om man inte ska köpa typ ett helt startkit eller någon dyr fil, det är frakten som är den största summan. Men det här gick väl på cirka 100:-

Alexandra: Om mitt hår

Som ni ser på bilderna över så har jag haft väldigt många hårfärger och detta är på två år. Jag är inte speciellt rädd för att ändra mitt hår bara det inte gäller att klippa det, där är jag en fegis. Haha nej men jag vill ha långt hår så därför klipper jag det inte så ofta, jag har bara klippt det två gånger under 2 år typ. Vilket är alledels för lite men med tanke på hur mycket jag har färgat så är det inte såå slitet. Men det ni ser på den första bilden är min naturliga färg, alltså ljusbrunt med ljusa slingor. När jag klippte mig somaren 2011 försvann dock det blonda och jag fick en lite askigare brun (?).
Tonade det mörkbrunt men det försvann typ lika snabbt då vi for till spanien en vecka i maj (2011). Därfeter färgade jag det inte på lite mer än ett halvår och då fick det bli rött. Dock tröttnade jag oc det blir lite orange så i maj färgade jag det brunt men det blev ljust när sommaren kom. 
På rad nummer tre ser ni min "process" till att bli bont som pågick i ungefär ett halvår. Och i mitten av september (2013) fick jag för mig att bli mörkbrunhårig för att slippa färga utväxten, men jag personligen tycker inte att jag passar i så mörkt så nu fick det bli rött igen, men som jag skrev igår så vet jag att jag kommer vilja bli ljushårig igen.. Och som ni kan se så har mitt hår växt otroligt mycket på två år och bara sen september har det blivit väldigt långt. Men jag ska nog klippa mig snart, fast typ bara någon centimeter.
 

Alexandra: resultat nummer 2

 
Yes såhär ser mit hår ut nu, lite rödare och inga fläckar. Så nu är jag 100% nöjd! Haha jag vet dock att jag kommer vilja bli ljushårig sen och det kommer knappt gå eftersom röda pigment är jätte svåra att få bort. Men för stunden vill jag vara rödhårig.

Gästblogg: Italo

Tjena alla läsare!
 
Alexandra bad mig gästblogga och som den snälla pojkvännen jag är så tänkte jag ta och göra det. Så nu kommer jag berätta om tre bra och dåliga/mindre bra egenskaper som hon har.
 
Vi börjar med dom bra:
1. Otroligt omtänksam. Hon frågar alltid hur jag mår, lyssnar på mig (för det mesta), bryr sig om mig och ser till att jag mår bra och att jag känner mig älskad och att hon inte gjort något fel, osv.
 
2. Väldigt rolig människa med världens knäppaste humor, jag skrattar alltid när jag är med henne och det gör henne rolig :D
 
3. Smart, inte smartare än mig men ändå väldigt smart. Hon vill tro att hon är smartare än mig men nej, hon kanske har bättre betyg, så på papper är hon kanske smartare men inte egentligen ;)
 
Mindre bra, men som inte påverkar mig på något sätt:
1. Väldigt petig. Hon äten bara 1/8 av all mat man kan tänka sig..
 
2. Jätte känslosam, hon kan börja gråta utan anledning vilket inte alltid är så kul men det är INTE jobbigt, som hon verkar tro!
 
3. Humörsvängningar. Haha dom är jätte roliga xD Ena sekunden är hon jätte glad sen helt plötsligt gråter hon och i nästa ögonblick är hon irriterad/sur. 
 
Men jag älskar henne ändå!
 
 
Tack för mig :)

Alexandra: första dagen

Ja då var första dagen efter jullovet avklarad. Kan säga såhär, jag har saknat min klass men även om vi bara hade två lektioner (vi slutade 10.45) så var dagen hemsk. Jag var så trött och ville typ bara sova under historian och no:n.
Sedan jag kom hem har jag iallafall bara kollat på gårdagens PH och läst lite.
Bjuder på tre bilder från dagen bara för att jag inte har något mer att skriva just nu.

Alexandra: nyfärgat

Haha bild från i veckan på mig och Keyla.

Sitter just nu i min säng med nyfärgat hår, hade ju några fläckar jag ville få bort så då fixade jag det och så passade jag på att fixa till lite utväxt. Så nu sittter jag här med super fina flätor och blött hår och funderar på om jag ska äta något eller inte. Ska nog kolla på någon serie nu, kollade på PLL tidigare som äntligen har börjat igen, som jag har längtat!
Kollar ni på det? Eller någon annan serie?

Evelin: Hår + naglar

 
Här är resultatet från när Alexandra färgade mitt hår igår. Ganska dåliga bilder, håret ser gult ut men det är inte det. Topparna är ganska mörka, men eftersom att jag ska klippa mig så kommer det att försvinna. 
 
Alexandra gjorde mina naglar för lite mer än en vecka sen, men har inte visat någon bild, så då lägger jag ut en nu. Jag är väldigt nöjd med dom och speciellt eftersom Alexandra inte har gjort gelénaglar med tippar förut så blev dom väldigt bra!

Evelin: Färga

Nu ska Alexandra färga mitt hår, resultatet får ni sen!

Alexandra tisdag

Bjuder på en otroligt fin bild på mig som är tagen nyss.
 
En dag närmare torsdag.. Vill ha lov föralltid! Nej men jag orkar verkligen inte, fast iof är det ju fredag dagen efter och det är ju nice då jag bara går till halv 11. 
 
Idag då, ska nog faktiskt inte göra något speciellt. Ska färga håret, eller ja, jag ska fixa till två fläckar som jag har och ikväll blir det nog att kolla på PH. 
 

Alexandra: before I die

 
 
 
 
 
 
 
 

Alexandra: mina julklappar

Jag är otroligt nöjd och tacksam för mina julklappar!

1. Fick ett par supersöta trosor av Evelin, haha jag var med och valde dom. Vi gör så, vi väljer själva något vi vill ha, i ungefär samma pris, och sen slår vi in det till varandra och öppnar på julafton.
2. Fick ett jätte bra schampo + hårolja som ska reparera håret.
3. Strumpor, haha jag gillar faktiskt att få strumpor då det är något otroligt tråkigt att lägga pengar på, men eftersom strumpor går sönder lätt så är det alltid bra att få.
4. Fick ett par jätte bra hörlurar, mina iphonehörlurar funkar inte längre och dessa är superbra.
5. Toffifee + 300:-
6. Fick en bok, som jag dock inte har hunnit börja läsa, men av det jag läst på baksidan verkar den bra.
7. Fick pink sugar pafymen som jag önksade mig, den doftar såå gott!
8. 4 olika nagellack, hårolja och en mascara.
9. Fick 1500:- men det fick jag på kontot så därför finns inte det på bilden.
 
Fick även en kofta från Brandy Melville och dr.denim jeans av Italo, jag är verkligen super nöjd!

Alexandra: back on track

Hej! Nu är jullovet snart över och vi har inte bloggat en enda gång under lovets gång, men vi behövde en paus. Men nu är vi tillbaka! Så vi hoppas att ni vill stanna och fortsätta läsa.
 
Bjuder på en rätt så gammal bild på mig och pojkvännen.

RSS 2.0