Alexandra: nail sticker

Dom är fick jag hem förra veckan, har tyvärr inte hunnit testa dom än. Men det är stickers som du klipper ut, lägger i vatten och sedan lägger på nageln. Det är som barntatueringar ni vet, duttar vatten på tatueringen och så sitter den på kroppen. Det här är nästan samma sak fast med nageln. Jag kan försöka göra en tutorial på när jag testar det så att ni får se hur man gör. Jag har beställt dom på den HÄR sidan och det var även där jag beställde stiletto tipparna!

Alexandra: torsdags outfit

Det här har jag på mig idag! Linnet är från primark, byxorna är dr.denim och koftan är från Brandy Melville.
 
Ska snart gå till bussen för att åka till pojkvännen, så kommer spendera min dag där. Det kommer upp ett inlägg senare men utöver det så kanske jag bloggar mer och Evelin också, men vi får se!

Alexandra: gelé

 
Här har vi allt mitt gelé! Det är 72 färger, 10 färgade glitter och sen så är det två rosa, två vita och två genomskinliga geléer. Färgerna är hur fina som helst och glittret är underbart! Jag ska försöka få alla färger på bild, innuti alltså, men det är svårt att få till en rättvis färg så vi får se hur det blir. Men jaa, det är en hel del och jag älskar allt! 
 

Alexandra: Jag har...

KLIPPT MIG!! Okej det här är en stor grej för mig. För det första så klipper jag mig extremt sällan, senaste gången var i mars så ja ni förstår hur sällan det är. Och för det andra så klippte jag mig SJÄLV! Alltså jag har inga som helst kunskaper och jag har aldrig gjort det tidigare och jag kommer säkert få klagomål på min klippning av frisören som nästa gång klipper mig. Men saken är den att jag har väldigt tort hår och jag vet inte riktigt om det är därför frisörer får för sig att klippa av 10 cm, jag har lockigt hår = tort hår naturligt!
 
Men nu så klippte jag av 3-4 cm, vilket är mycket men det var allt slitna, eller iallafall det jag såg. Ni ser ju själva på förebilden här under hur spretigt och slitet det var. Men nu ska jag iallafall försöka spara ut håret så att det blir långt och fint och det betyder att jag kommer behöva klippa det lite oftare än vad jag gör.
 
Före
Efter
 
Tydligare före och efter bild.
 
 

Alexandra: stiletto tippar

Fick hem stiletto tippar idag och jag älskar dom! Den underlättar väldigt mycket att ha tippar som redan är spetsiga då det tar väldigt lång tid att fila till dom speetsiga, även om jag använder mig av en el-fil! Men jag är så nöjd med dessa och dom var väldigt billiga! Ska länka sidan i ett annat inlägg, måste kolla upp vad den hette bara. Men jag har mer saker att visa, så håll er uppdaterade!

Alexandra: galaxy

Det här är vad jag har ägnat min förmiddag till, att leka med gelé. Jag vill ju bli bättre på att göra ombre och få färgerna att smälta ihop bättre, det är rätt svårt att göra med gelé, iallafall för mig som inte är utbildad. 
Jag gjorde först på bara en nageltipp och sedan fick jag hem nya tippar (kommer upp i nästa inlägg) och då ville jag testa använda dom och det gick super!
Ombren tyckte jag att jag lyckades väldigt bra med, dock så såg jag knappt något när jag skulle göra på fingret så korset blev lite snett, men på tippen blev det bra!
Vad tycker ni?

Alexandra: Kvällen igår

 
Hade en otroligt mysig kväll igår! Jag och Evelin åkte till Aline vid 5 och vid 6 så åt vi en underbart god middag som Aline hade lagat, måste bara säga att hon är grym på att laga mat!
Vi satt och åt och pratade i flera timmar och vid halv 1 så åkte vi hem och då la jag mig i sängen och kollade på PH så det var en väldigt härlig måndag.
 
Nu så har jag preics varit ute en stund med Keyla och ska strax äta lite lunch, sen får vi väl se vad jag ska göra idag.

Alexandra: Iphone

 
Är så nöjd med min telefon, älskar den!!

Evelin: Mot Södertälje

Sitter just nu på tåget på väg till Södertälje för att möta Amanda! Vi ska sen hem till henne vilket lär bli mysigt! 
Men skriver förhoppningsvis ett inlägg lite senare, ville bara uppdatera lite snabbt. 




Alexandra: Äntligen!!

Måste bara visa den här bilden på Jennifer som jag tog i onsdags! Vi skulle göra bokomslag på digitaltskapande lektionen och det här är mitt! Kan ni gissa vilken genre det är?
 
Jaa jag vet att jag skrev förra veckan att jag äntligen fått min Iphone, men när jag skulle hämta ut den på ica så hade siba krävt tillbaka den. Men så nu äntligen, efter 4 beställningar, så har jag äntligen fått den!!
 
Nu ska Evelin och jag strax dra till Aline för att spendera kvällen där, så det blir mys.

Evelin: tjugo saker om mig

Här är 20 saker som ni kanske inte visste om mig
 
 Jag hatar hissar! Tar aldrig hiss, det spelar ingen roll vilken våning jag ska till 
 
♡ Har extrem klaustrofobi.. Jag kan tycka att det är obehagligt att ha en tröja som går för högt mot halsen. Får oftast panik och börjar dra i tröjan
 
♡ Förstår inte alls varför jag valde sam/media. Tycker inte om samhällskunskap och media är inte heller sådär super! Det som får mig att klara av skolan just nu är mina fina vänner!
 
♡ Jag mår illa vädligt ofta, har lärt mig leva med det men det är sjukt jobbigt ibland. Kan må illa över minsta lilla, inte så att jag spyr eller så, men känner bara ett illamående 
 
♡ Det skulle ta 15 eller 20 minuter för mig att gå till skolan men jag tar bussen istället för det tar bara 5 eller 10 minuter beroende på vilken buss jag tar 
 
♡ Föredrar att prata i telefon än att smsa. Tycker det är sjukt segt, man behöver vänta på svar och det blir ofta missförstånd 
 
♡ Har aldirg träffat någon som är lika kräsen som mig när det kommer till mat, Alexandra räknas inte. Det är verkligen inte mycket jag tycker om 
 
♡ Jag är sjukt lat. Att jag ens orkar gå 100 meter och träna 2 gånger i veckan är ett undervärk att jag klarar av. Kan tycka att det är jobbigt att bara gå ner för trappan hemma 
 
♡ Jag stänger aldrig jackan! Inte ens på vintern, känner mig så instängd om jag stänger jackan 
 
 
 Jag har svårt att gå upp i vikt, vilket suger! Kan verkligen äta hur mycket som helst och närsomhelst utan att gå upp någonting.. 
 
♡ Jag hatar när volymen på tvn är på ett nummer som till exempel 12 eller 18! Då höjer eller sänker jag till 10 eller 20 
 
♡ Jag kan verkligen inte laga mat! Att jag fick A i hemkunskap i 9an är rätt sjukt då jag knappt kan koka pasta
 
♡ Jag är extremt dålig på höger och vänster, tar ett tag innan jag fattar vilket håll jag ska gå om någon säger höger/vänster 
 
♡ Kan tycka att det är sjukt irriterande med människor som svarar segt på sms! Man ba, sitter du inte med mobilen 24/7 som jag gör?!  
 
Kanske lite svårt att tro men jag var faktiskt en av de längre i klassen under mellanstadiet och i början av högstadiet, sen växte alla och jag stannade på 158.5
 
Har svårt att förstå varför folk är rädd för sprutor. Inte så att jag tycker det är roligt att ta en spruta men har verkligen inte något problem med det
 
 Jag är beroende av läppsyl. Vet inte hur många jag har i väskan/jackfickan! Det var dock värre när jag var 12/13 då hade jag ungefär 5-6 i varje ficka och jag använde alla samtidigt, det fanns inte att jag inte skulle ha alla samtidigt
 
♡ Jag gillar inte choklad! Kan köpa det ibland men så fort jag har öppnat den och tagit en bit ångrar jag att jag inte köpte surt godis istället. 
 
♡ Jag älskar att ta hål i öronen! Det är dock det enda stället jag vill ha hål. Tog mitt senaste hål i somras och planerar redan att ta 3 till haha 
 
♡ Jag har sjukt bra minne. Ibland är det nästan för bra så att det bara blir creepy. Så ibland kan det hända att ljuger och säger att jag inte vet/minns något istället 

Alexandra: måndag

Bjuder på en bild från igår!
 
Har precis gjort mig klar för att gå till skolan. Kände mig inte sådär super pepp på att gå upp när det fortfarande var mörkt ute, men vad ska man göra? Börjar 8 med Spanska och slutar runt halv 3 tror jag. Det är bara hålla ut, sista veckan innan lovet nu!

Alexandra: grey

Gjorde dom här på Evelin idag! Hon hade ju stileto nails förut så det jag gjorde var att jag klippte bort det spetsiga och sen gjorde jag en påfyllning och fixade ihop en grå färg!

Alexandra: sunday

 Har precis städat mitt rum och duschat så nu sitter jag på sängen och lyssnar på musik. Har på mig en väldigt mysig tröja med shorts och så har jag mina underbara rosa tofflor!
Vi får see vad som händer idag, har ingen ork till nånting egentligen.

Alexandra: nails on Jennifer

 
Jennifer var precis här och fixade naglarna! Vi slutade vid 2 idag så vi åkte direkt till oss och började med naglarna, ni ser ju resultatet på bilderna. Nu har jag precis ätit och ska gå till Ica för att hämta min IPHONE!! Är fett glad så ska skynda mig nu!
 

Alexandra: pink & gold

Gjorde dessa tidigare idag, frlåt för dåliga bilder! Men ni får bättre bilder imorgon, i promise!

Evelin: Mysig dag i stan

Två bilder som Alexandra tog idag innan vi åkte.
 
Dagen har spenderats i stan med Alexandra och Amanda vilket var super mysigt. Vi träffas ju inte så ofta så det är alltid lika roligt att träffas och bara prata om allt. Fick med mig lite saker hem och tänkte lägga upp bilder på det imorgon. Jag är i alla fall supernöjd!
 
 

Alexandra: light grey

Dessa gjorde jag för någon dag sen. Jag blandade vitt med lite svart för att få fram den här grå färgen. Nästa gång tror jag dock att jag kommer blanda ner lite mer svart. Fast jag har beställt ännu fler färg geléer som jag tror har en grå, så jag hoppas det kommer snart!

Alexandra: elektrisk nagelfil

Jag har ju redan en nagelfilsmaskin som jag beställde från ebay men så fick jag den här också! Den här är från märket melissa, vet tyvärr inte vart man kan få tag på denna men det finns otroligt många elektriska nagelfiler på fyndiq.se så kolla där!
Jag gillar iallafall denna jätte mycket och den är ju underbar att ha nu när jag ska försöka ta mig tid att göra på andra.

Alexandra: glitter

För någon dag sedan så satte jag mig ner och gjorde lite naglar, som ni också kan se i inläggen nedan. Men jag som brukar göra med tippar testade bygga en nagel istället och detta är resultatet!

Alexandra: uv lampa

 
Igår fick jag äntligen hem min 36W uv lampa så nu kan jag äntligen börja göra naglar igen, ska dock fixa en ny prislista först.

Alexandra: Babypurple

 

Alexandra: babypink

 
 

Alexandra: finally

Fick hem den här idag och jag är så nöjd! Nu väntar jag bara på min nya lampa och sen kan jag göra snygga naglar igen, är fett taggad!

RSS 2.0