Alexandra: Xbox med systrarna

Evelin, Hanna och jag sitter och spelar spyro. Vi har inte riktigt haft nått bättre för oss hela dagen så vi har väl mest spelat idag.
Ikväll blir det nog att kolla på någon serie eller någon film.


Evelin: Lillebror

Sitter just nu med den här söta pojken! Han är hur gullig som helst, iaf när han sover!


Evelin: Sommartid

Äntligen sommartid! Känns väldigt skönt, nu får man bara vänta på att all snö försvinner och att det blir varmare! Idag ska vi fira våran pappa som fyller år!

Och här är vad jag har på mig idag.


Alexandra: ser ni?

Nu vet jag att vi inte är dom likaste tvillingarna. Men ser ni skillnad på oss? Och hur lika tycker ni att vi är på en skala 1-10? Detta är både gamla och nya bilder.

Glöm inte frågestunden!


Evelin: I solen

Sitter ute i solen med Felicia och Alexandra, sjukt skönt väder idag, snart ska vi väl tillbaka hem till pappa och fika.


Alexandra: dagens outfit

Såhär ser jag ut idag, hollister tröja och svarta jeans. Och eftersom att det är lov och jag ska inte göra något speciellt idag så går jag osminkad.


Evelin & Alexandra: Glad påsk!

Glad påsk och godmorgon på er!
Igår kollade vi som sagt på film med småsystrarna, vilket var roligt!
Idag vet vi inte vad som händer men något blir det väl. Vi slänger väl upp några inlägg under dagen!


Alexandra: i Umeå

Då är vi hos pappa och har precis ätit. Ska typ kolla på en film med småsystrarna snart och sen vet jag inte riktigt vad det blir att göra ikväll.

Men ville bara skria ett inlägg så att ni vet att vi lever ;)


Evelin: I väntan på flyget

Hej! Just nu sitter vi och väntar på flyget, är ju ett tag kvar så jag sitter och spelar candy crush! Glöm inte bort att ställa frågor i frågestunden!


Alexandra: Resultat

Som sagt så fixade naglarna igår och här är resultatet!


Evelin: Godmorgon!

Godmorgon! Har hunnit äta och packa klart, vi åker ungefär kvart i två och planet går efter tre. Men vi skriver väl ett inlägg precis innan vi ska lyfta.


Alexandra: godnatt

Har precis klippt och fixat naglarna. Det behövdes verkligen! Körde på vanlig fransk manikyr den här gången och jag visar er resultatet imorgon för jag är jätte trött just nu och ska sova. Så jag säger godnatt till er söta läsare!

PS. Glöm inte frågestunden!


Evelin: Skärholmen

Hej! Vi var nyss i Skärholmen, för jag skulle köpa en bikini till Felicia, imorn åker vi ju till Umeå, så då får vi träffa henne och alla andra!


Evelin: Svenska!

Sitter just nu med katta och ska snart ha svenska, sen efter det har vi en lektion innan lunch och två efter lunch, och sen får vi äntligen påsklov!!!


Evelin: outfit

Detta har jag på mig idag!
Blåa jeans från Zara och en mörkblå t-shirt från hollister.


FRÅGESTUND

 
Eftersom vi har fått så många nya läsare så har vi bestämt oss för att ha frågestund. Vi kommer svara på frågorna i en video, så det är bara att fråga på!
 

Alexandra: svar

Har fått en del frågor om vart jag köpt glittret ifrån. Jag vet inte riktigt vilka ni menar. Men dom med "stenar"/"sandkorn" är från Spanien. Dom är köpta i en billig affär för 15 kr men dom är sjukt bra och håller väldigt länge!
Den andra köpte mamma till mig från tradera (china). Det var iallafall vad hon sa. Jag vet dock inte om dom är bra då jag inte har hunnit testa dom än. Men jag uppdaterar er direkt då jag vet om det är bra eller inte!


Alexandra: avklarat

Nu har vi precis haft biologi prov så nu är allt avklarat! Så himla skönt! Vi slutar 4 idag och då tror jag Evelin skulle möta upp någon. Annars blir det väl bara att åka hem och chilla!


Alexandra: biologi

Evelin och jag har pluggat biologi sen jag kom hem eftersom att vi har prov imorgon. Ska bli skönt att inte ha fler no prov på ett tag!
Ska väl ta och läsa igenom dom här papperna en gång till (fram + baksida) och sen göra något annat.


Alexandra: tårta!

Hade hemkunskap precis och vi bakade en massa olika saker och jag och Jessica gjorde tårta! Visst ser den god ut?!


Evelin: So

Ska precis ha so, men väntar på att min dator ska starta så att jag kan börja jobba. Precis som Alexandra sa så ska vi plugga ikväll, har ju prov imorn!


Alexandra: in school

Vi kom typ precis till skolan och börjar väl om typ 10 minuter. Idag slutar vi vid halv 4 och då ska vi nog hem och plugga biologi.

Bara två dagar kvar sen, lov!
Bild tagen i fredags.


Alexandra: sista

Har varit och tränat nu på kvällen och är så riktigt trött så vill bara lägga mig och sova!
Uppdateringen har ju inte varit så super idag men vi ska bättra oss. På onsdag har vi iallafall vårt sista prov innan påsk så det känns bra och på fredag sen åker vi till pappa och är där under lovet.

Juste jag hittade lite bilder genom åren och här ser man väldigt tydligt hur mitt hår har ändrats genom åren. Fast jag har haft lite fler hårfärger än sådär men just dom här bilderna visar mer längden på det!


Evelin: Godmorgon!

Godmorgon!
Sitter just nu på bussen på väg till skolan, vi börjar kl 9. Slutar vid fyra idag, och då ska vi in till stan en snabbis och sen ikväll blir det att plugga och träna.


Nagelvideo


Evelin: Träna

Nu ska jag och Alexandra iväg och träna, och sen efter det så blir det att plugga lite, har nationella prov i fysik imorn så..


Alexandra: nagelfix!

Då har jag fixat naglarna, kände att det va dags för något nytt. Tröttnar väldigt snabbt så jag vill helst göra om dom 1 gång i veckan men det hinner jag inte plus att jag har dåligt med inspiration just nu och jag vill helst inte ha nån vanlig färg bara. Även om det också kan vara sjukt snyggt!
Men så här blev dom nu iallafall.


Evelin: Pluggar!

Hej! Sitter just nu och pluggar, eller ska börja snart, väntar på att datorn ska starta. Har en engelska uppgift som jag måste göra, och sen ska jag plugga lite fysik också.


Alexandra: outfit

Har på mig en tröja från ZARA och tights idag, skön och bekväm outfit!


Alexandra: God morgon!

Ligger i sängen just nu och ska gå upp om typ 40 minuter. Men det är så himla just i mitt rum på morgonen så det går inte att somna om när man väl har vaknat.
Idag har vi sovmorgon till 10, eller Evelin har till halv 11, så det är fett skönt!
Visar er dagens outfit innan vi går sen!


Evelin: På väg hem!

Sitter just nu på bussen på väg hem från en rolig dag i Romme, det har varit sjukt roligt! Det blev lite kallt i ansiktet, och jag gjorde illa mig lite, men om man bortser från det har dagen varit rolig.

Kommer sitta i bussen i ungefär 3 timmar, så kommer inte orka blogga något.


Evelin: Idrott!

Hade ju fysik prov tidigare idag, och det gick faktiskt väldigt bra! Just nu sitter jag med Sabina, vi har idrott, men har haft ont i magen hela dagen och har fortfarande det så tar det lite lugnt och vilar just nu.

Ikväll ska jag plugga, eftersom att jag har lite att ta igen. Och sen måste jag även förbereda allt inför imorn.


Alexandra: Svenska

Vi har svenska just nu och vi ska läsa men vi pluggar fysik istället då vi har prov efter det här.
Efter skolan ska vi till stan en snabbis och sen hem. Imorgon blir det att åka till Rome med skolan och åka skidor hela dagen, sjukt kul! Men mer om det imorgon. Ska fortsätta plugga nu.


Evelin: I taxin!

Sitter just nu i taxin på väg till bredäng, och där hämtar mamma mig, ska hem och sova, för ska upp tidigt imorn, plus att jag har fysik prov...


Alexandra: plugg, plugg,plugg..

Min kväll har bara bestått av plugg! Skrev en so uppgift på 4 sidor och är inte klar än och sen har jag pluggat fysik till fysikprovet imorgon.
Ikväll kommer ju Evelin hem, eller hon kommer typ vid 12. Men jag ska iallafall nog lägga mig i sängen nu och läsa!

Är på den sista boken!


Alexandra: dagens outfit

Ska till skolan om typ 40 minuter, vet inte riktigt varför jag gick upp så tidigt. Men jag bjuder på en dålig outfit bild. Har på mig t-shirt från hollister, byxor från now and then och tjocktröja från hm! Är även osminkad och tänker nog vara det hela dagen, det är så himla skönt ibland.


Alexandra: plugg..

Sitter och pluggar fysik och jag ska väl fortsätta göra det ett tag framöver! F*n va tråkigt det är!


Evelin: åker hem imorgon!

Då åker man hem imorgon! Det ska bli skönt, har saknat alla människor hemma, och massor av andra saker t.ex. min säng, mitt badrum och sånna småsaker..
Vi åker imorgon vid 18.00 tror jag och vi kommer hem vid midnatt, så lär väl inte blogga något mer på 2/3 dagar.
Men vi hörs när jag kommer hem!

Juste, fick en lillebror i onsdags! Så söt, kanske lägger upp en bild sen!


Alexandra: springa

Ska ut och springa en stund nu! Härligt!


Evelin: Godmorgon!

Godmorgon allihopa! Vaknade för en halvtimme sen och har precis ätit frukost och sminkat mig, vi ska snart gå till bussen, idag ska vi till Bari, för att kolla på något museum och någon kyrka, och efter det så ska vi shoppa!

Två bilder på mig och Aji från igår.


Evelin: Andra dagen!

Igår när vi kom till Italien så åkte jag först hem till tjejen som jag skulle bo hos, sen vid 8 så gick vi ut, träffade alla andra och gick och åt pizza..
Idag har vi varit i deras skola och haft en presentation, och snart ska vi hem till en annan tjej, och sedan vidare till skolan för att ha en fest!


Evelin: Mot Italien!

Sitter just nu i bilen på väg till flygplatsen, för att sedan åka till Italien!
Vet inte om jag kommer kunna blogga så mycket, men om dom har wifi hemma, så går det nog bra!

Men jag skriver när jag är framme om det går, eller när jag sitter på flyget.


RSS 2.0