Alexandra: Spanien!

Vi kom fram igår vid halv tolv och då åkte vi till lägenheten så vi var hemma vid 1 och så sov vi direkt!

Idag har vi varit vid poolen hela dagen och imorgon ska vi till stranden. Men vi ska gå härifrån nu (köpcentrum) så vi bloggar senare!
Ha det bra!


Alexandra: i bilen

Idag har jag packat klart! Började lite smått igår men idag så packade jag allt smått som ska med. Italo kom vid 2 så vi kunde träffas innan jag åker, så det var ju kul.
Nu sitter vi iallafall i bilen på väg till Skavsta, så det här blir nog sista inlägget innan vi åker och som jag sagt så kommer uppdatering inte vara så bra. Vi ska försöka få upp inlägg om det går. Annars, ha det bra!!


Hur jag gör naglarna - leopard

 


Alexandra: 8/6 2013

Imorgon åker vi! Jag längtar så mycket, fast det är ju ganska varmt i Sverige också så ni som är kvar här har det ju ändå bra.
Igår hade vi iallafall en jätte mysig dag hos Sabina, som bestod av mat, tårta och en massa prat! Och just nu sitter jag i bilden på väg till Arlanda med mamma, hon skulle fixa nått. Så jag eller Evelin bloggar senare.


Alexandra: planer

Dagens planer är att åka till våran fina vän Sabina för att fira henne då hon fyllde år igår! Och vi har redan hunnit klippa hela gräsmattan idag.
Hanna kommer idag också, fast jag har ingen aning om när.
Ni får se bilder från dagen senare!


Alexandra: summer!

Så skönt att äntligen ha sommarlov!! Vi åker till Spanien på söndag och vi är där exakt en månad så då blir det kanske inte så super bra uppdatering. Men i alla fall så var jag och italo i stan igår och gick runt där. Det var ju så varmt igår så det var otroligt skönt.

Bilden högst upp till vänster och bilden längst ner till höger är från igår och dom andra två är tagna förra veckan!


Alexandra: last day

Evelin och jag sitter just nu på bussen på väg till skolan, sista dagen idag! Vi börjar halv 10 idag och vi slutar tidigt och det blir ju bara bättre av att man ser solen lysa! Och att det är varmt såklart. Men ni får ha en bra dag så bloggar vi sen.


RSS 2.0