Alexandra: lördag


Tacomys hemma hos Aline igår!

Igår runt 5 så for Evelin och jag till Aline, jag kom dit vid 5 och så mötte vi Evelin vid Ica en kvart senare. Vi köpte tillbehör så att vi kunde äta tacos och efterrätt, alltså det var såå gott! 
Runt 7 kom Jennifer och då åt vi och hade det allmänt mysigt.
Vi drog hem vid halv 12 och jag gick och la mig direkt eftersom jag skulle upp och jobba idag. 
Har precis slutat och sitter nu på pendeln på väg till älsklingen, resten av dagen spenderas hos honom så vi får väl se vad vi gör! Är så trött just nu, så helst av allt skulle jag vilja sova..

Alexandra: Acrylic

Detta var vad jag fick hem igår! Så idag blir det att försöka göra ett par snygga akrylnaglar! Det ska bli så kul att lära mig det och jag har verkligen sett fram emot att få hem detta. Även detta gick rätt fort att få hem, med tanke på att det är från ebay jag beställt. 
 
Idag går vi i skolan fram till halv 3 ungefär och när jag kommer hem ska jag inte göra nånting typ, pyssla med en sak jag gör till pojkvännen och sen göra lite naglar kanske. Men inget jobb och inget plugg, så det är skönt!

Alexandra: godmorgon


Bild från en media lektion i tisdags

Godmorgon på er alla! Gick upp för en halvtimme sen typ och ska om typ 10 min gå till bussen, ska bara borsta tänderna och lägga datorn i väskan. Idag har vi media hela dagen och vi har en redovisning på en reklamaffisch vi skulle skapa och analysera.. Inte kul, men väldigt enkelt! Men ska fixa mig nu så hörs vi sen!

Alexandra: nytt i garderoben

 
Igår när jag kom hem möttes jag av detta liggandes på sängen! Keyla hade fått en sån här klänning för någon dag sen (50:- på hm) och jag tyckte den var såå söt så jag ville ha en likadan och den är då från barnavdelningen men de har ju ändå rätt stora storlekar där så mamma köpte den till mig, hon köpte även ett par nya vantar till mig då jag tappat bort mina. Har på riktigt ingen aning om vart jag lagt dom.. Men men nu har jag nya iallafall. 
Sen så kom mina akryl-penslar hem igår också så det var väldigt nice, det gick rätt fort faktiskt! 
 
Fick hem lite mer saker idag, som ni får se imorgon.
 

Alexandra: wow

Bjuder på en bild från instagram!
 
Wow våran blogg suger! Ingen uppdatering på länge, men to be honest så hatar jag att behöva logga in. Det kanske låter jätte weird men förut så stod redan emailen och lösenordet i rutorna en nu gör det inte det längre och ja, jag är för lat för att kolla hur man fixar det. Hur som helst så är det drygt att logga in.
 
Annars då, jobbet rullar på, skolan rullar också på, lämnade in två uppgifter idag. Nått mer, hela helgen spenderades hos Italo då hans mamma fyllt år och skulle firas, så efter jobbet i fredags åkte jag till honom. Kom dit runt 10 och vi fixade en massa och runt 3 kunde vi äntligen gå och lägga oss. Vi blev dock väckta klockan 10 för att vi skulle fixa ännu mer och var tvugna att gå upp tidigt under söndagen också för att städa allt. 
Så helgen var ty det mest händelserika som hänt, typ.
 
Fick hem lite nya saker idag som jag tänkte visa bild på imorgon eller så! 
 
En annan sak. Jag gillar verkligen inte blogg.se, jag gillar inte hur bilderna är, hur smal själva bloggen är, jag gillar ingenting med blogg.se men vill inte heller byta då jag inte vill gå miste om alla inlägg och så, men men. Vi får väl se hur vi gör!

Alexandra: new in

Var på hm med mamma för någon dag sen och då fick detta följa med mig hem! Var i stort behov av ett par nya jeans och jeans på barnavdelningen är billiga! Fick även ett par strumpbyxor och ett par pyjamasshorts!

Alexandra: outfit

Just nu är jag i skolan och har lektion och tänkte att jag kunde visa vad jag har på mig idag. Kör på strumbyxor och kjol från hm och en stickad tröja från bikbok! 
Slutar klockan 4 idag och då blir det direkt att ta sig till jobbet och jobba 3 timmar, så jag kommer inte hem förens 9 ikväll typ..

Alexandra: nails

Före
 
Efter!
 
Igår så fixade jag Evelin naglar och det fick bli halvt stiletto/halvt ovala naturella naglar! Gillar formen extremt mycket och näta gång så ska jag testa bygga naglarna istället och så får vi se om det blir med akryl eller gelé, för just nu väntar jag nämligen på att få hem akryl + tillbehör!

Alexandra: pink pinky

 
Testade att göra en nagel på mig själv igår, dock utan gelé. Jag har bara satt på tippen, filat lite och sen målat med nagellack. Gjorde det inte så noga heller, men men!

Alexandra: ♡

Här har vi lite mer kärleks naglar! Älskar dom med svanarna på och det bästa med alla dom här naglarna är att de inte är jätte svåra och de med svanen behöver inte vara perfekta för att vara snygga!

Alexandra: nail forms

Efter 1000 år har jag äntligen fått hem mina nail forms! Det är 500 stycken och dom kostade runt 45:- och då var det fri frakt. Det som var så drygt var att dessa beställde jag på riktigt för jättelängesen så leveransen var otroligt lång. Visst, den är lång på ebay men det ska inte ta 2 månader.. Men nu har jag fått dom så nu är jag nöjd!

Alexandra: I want

1. Acrylic powder - pink, white & clear - HÄR  2. Acrylic liquid - HÄR  3. 5 pcs Acrylic brushes - HÄR  4. 12 colors acrylic powder - HÄR
 
Något som jag verkligen skulle vilja testa är att göra naglar med akryl! Det verkar kul och det vore roligt att kunna båda. Har hört att det är svårare att göra med akryl men jag skulle såå gärna vilja testa! Allt detta på bilderna ovan får man för under 100:- på ebay och då är det fri frakt på allt!

Alexandra: 2015

Första inlägget 2015 och vi kör ett nagel-inlägg!
 
Jag är en sån person som har naglar efter årstid eller högtid. Så till julen bär jag juliga naglar, till hösten har jag naglar med löv t ex, våran kör jag mycket rosor och blommor och till alla hjärtans dag blir det mycket rosa och hjärtan. 
Under januari så finns det inte direkt nått speciellt tema så därför börjar jag köra rosa och hjärtan redan nu. Så dessa här ovan gjorde jag igår, väldigt enkla och inte så typiska alla hjärtans dag naglar, så dessa kan man abslout köra på nu under januari om man är som mig och älskar rosa!

RSS 2.0