Alexandra: christmas nails

Är ni som mig och gillar att ha naglar efter årstid och högtider så har jag perfekta julnaglar här ovan! De första är en polkagris inspirerad nagel, super enkel att göra! Måla nageln vit och dra sedan tre raka streck nedåt i antingen rosa eller röd.
Den andra nageln är en fransk manikyr med en liten twist, nämligen en mistel. Ni kan antingen göra vanlig fransk eller så gör ni så att den fadear ut. Måla sedan tre röda prickar i en trekant och måla ett blad mellan två prickar, gör tre blad.
Den sista är lite julgran - inspirerad. Måla tippen i en glittrig röd färg och ta sedan svart och måla som en "sladd" över nageln och måla dit lite lampor där ni tycker att det passar.
Så enkla designer och otroligt fina och charmiga, perfekta till julen.
Jag har användt mig av gelé och akrylfärg eftersom jag har byggt naglarna men det funkar lika bra med vanligt nagellack.

Alexandra: dimma

Dagens outfit! Sorry för halvkassa bilder, men jag förstår mig verkligen inte på Nikon kameror och det är de vi använder oss av på fotolektionen.. Men jag ska börja ta med min egna kamera när vi ska fota så att ni får bättre bilder. Men idag körde jag på boots, svarta jeans, en vit stickad tröja och min gråa jacka från Monki.

Alexandra: Space

Dessa naglar gjorde jag på Evelin för någon vecka sen, två kanske. Det är inte mitt bästa set men jag älskar korset med rymden inuti!

Alexandra: OPI

Den här färgen har jag på naglarna just nu och jag älskar den! Jag passar dock inte så bra i lila men denna kan till och med se röd ut i vissa ljus. Detta är färgen "Diva of Geneva" och ni hittar den HÄR

Alexandra: Christmas is coming

 

Evelin: Piercing

Som jag har nämnt tidigare älskar jag att ta hål i öronen och jag har några stycken, 2 i öronsnibben på ena örat och 3 i andra, sen har jag en tragus piercing och en helix piercing. 
MEN.. nu vill jag såå gärna ta en forward helix piercing! Tycker verkligen den är sjukt fin. Dock så måste man gå till en riktigt piercingstudio för att kunna ta den eftersom man inte kommer åt med en pistol där.. Och jag har tagit alla mina hål med pistol tidigare eftersom det är mycket billigare. Men eftersom jag verkligen vill ha den så är det ju värt det. Skulle helst av allt vilja ha tre men det känns säkrast om man skulle börja med en. 
Vad tycker ni? hiss/diss?
 
Kan man vara kär i en piercing så är jag på riktigt kär i denna..
 
 

Evelin: gårdagen

Har verkligen inga bilder just nu så denna bild från instagram får duga
 
Lördag idag och min dag har bestått av att göra absolut ingenting vilket har varit skönt men rätt tråkigt. 
Men tänkte berätta lite om gårdagen. Skoldagen slutade tidigt som vanligt men efter skolan skulle vi till fotomässan så vi var där ett tag. Sen åkte jag hem, tog det bara lugnt och sedan drog jag till Aline och åt och hade en myskväll med henne och Alexandra. Kom hem hyfsat tidigt vilket var rätt skönt då jag var huur trött som helst. 
 

Evelin: önskelista

Alexandra la upp sin önskelista för någon vecka sen och nu tänkte jag göra samma sak. 
 
1.Pandor armband - Här 2. Slitna jeans - Här  3. Yankee candle - Här 4. Converse - Här 5. Mac lipstick, creme cup - Här 6. Tröja - Här 7. Tangle teezer - Här 8. Slip on sneakers - Här/Här /Här 9. Bok/böcker - Här
 
Sen önskar jag mig det vanliga typ, pengar, presentkort och lite sånt. Det var verkligen inte lätt att sätta ihop en lista. Jag tror alltid att det är så mycket mer jag vill ha men när jag väl ska göra en lista står det still i huvudet, men fick i alla fall ihop lite saker. 
   

Alexandra: Onödig fakta om mig

 
1. Jag har varit i ett förhållande sen jag var 14, är 17 nu.
2. Jag älskar att hålla på med naglar, det är min stora hobby
3. julen är min favorit tid på året förutom sommaren
4. jag ska inte platta håret fram till jul och därefter ska jag bara göra det en gång i månaden
5. Jag har haft otroligt många färger på mitt hår, rött, brunt i oilka nyanser, blondt i olika nyanser, orange haha.
6. Jag sminkar mig nästan aldrig, max en gång i veckan.
7. Jag och Evelin väljer ut våra egna julklappar när vi köper till varandra, då blir ingen besviken.
8. Jag vill bli känd haha, men vet inte inom vad!
9. Jag har väldigt många syskon, 4 helsyskon, 6 halvsyskon, och två ingifta
10. Jag älskar att slå in julklappar, det är den bästa delen med att köpa dom!

Evelin: Torsdag

 
Äntligen är denna skolvecka snart över! Inte för att vi har så mycket i skolan just nu men har verkligen noll motivation för tillfället. Det jag ser fram emot just nu är onsdag!! Då ska Alexandra, Aline, Jennifer och jag på bio och se mockingjay!
 
Dagen idag gick i alla fall relativt snabbt även fast vi gick från 8.20 - 15.35 eller ja vi skulle ha slutat då men vi fick gå 20 minuter tidigare, så det var skönt!
Ser fram emot helg även fast jag inte ska göra så mycket. Ska träffa Amanda på lördag i alla fall och jag tror att jag och Alexandra ska åka in till stan på söndag. 
 
 
 

Alexandra: Önskelista

 
1. Ghd eclipse plattång  - HÄR 2. Naio Uk gel blush pink cover - HÄR 3. Brandy Melville - Caroline cardigan - HÄR 4. Make up store Prairie - HÄR 5. Dr.denim kissy Xs (ljusblå) - HÄR 6. Canon fjärrkontroll RC-6 - HÄR 7.Doftljus 8. Xlash - HÄR 9. Pengar 10. Presentkort - (bikbok, gina tricot, hm, zara, brandy melville) 11. BareMinerals startkit - HÄR 12. Victoria's secret - Mango Temptation - HÄR

Alexandra: resultat av håret

Här ser ni resultatet av färgen! Nu blir det dock inte att färga det på ett tag.. Ser ni bilden under?! Varför färgade jag ens håret från början? Okej jag vet varför, jag tycker inte att jag passar i mörkt hår, men mitt hår är inte ens speciellt mörkt, har ju till och med naturligt blonda slingor i håret?!
 
 
 

Alexandra: hårfärg


Just nu sitter jag med färg i håret och väntar på att klockan ska bli 45, då ska färgen ut och sen blir det att färga igen.
Jaa jätte dåligt för håret men men..

Alexandra: förvaring

Såhär förvarar jag alla mina nagelsaker. Som ni ser på sista bilden så får det knappt plats och då har jah det ändå i en rätt stor låda. Men nu har jag precis sorterat och bytt plats på saker och ting.

Alexandra: OPI

Lila - dutch ya just love opi - HÄR // Rosa - panda-monium pink - HÄR // Grön - thanks a windmillion - HÄR
 
Såå fina färger! Dom passar nog bäst på våren/sommaren men den lila kan man nog ha nu på hösten!

Alexandra: neon party

Bilder från igår!
 
Igår drog jag till pojkvännen vid 12, eller vi möttes i klockan 12 för att köpa en present till hans syster som fyllt år tidigare i veckan. Så vi köpte "just dance 2015" och efter det så åkte vi hem till honom och fixade. Temat var neon så som ni ser på bilderna så lyser det mesta!
Hade en jätte mysig dag iallafall!

RSS 2.0