Evelin: Finally


Visar lite senare vad det är för något!

Alexandra: stressig morgon

Hej på er!
Stressig morgon idag, vaknade lite senare idag, eller jag orkade inte gå upp lika tidigt. Så det blev lite stressigt då jag igår tog bort nagellacket igår så var jag tvungen att måla nytt imorse och jag målar alltid med baslack och två lager nagellack och topplack. Det var tio minuter kvar tills vi skulle gå och jag hann faktiskt! Hahah stolt.
Men nu ska vi ha svenska, så vi bloggar senare.
 

Alexandra: nails

Dessa naglar gjorde jag igår. Blev super nöjd, dock så är jag skakig om händerna så jag har svårt att få saker rakt, men men.
Ber om ursäkt för dåliga bilder, speciellt på högerhanden, haha men fy vad svårt det är att fota med vänster.
Nu ska jag åka in till stan för att möta upp pojkvännen för att sedan dra hem till honom!

Alexandra: memories

Bjuder på lite bilder från 2009-2012

Alexandra: night

Har precis lagt mig i sängen och tänkte kolla på CSI Miami, har sovmorgon imorgon då våran svenska lärare är sjuk så vi har bara två lektioner imorgon, nice!
Men godnatt på er söta läsare, bjuder på två bilder från igår.
 
 

Alexandra: på väg till jobbet


Usch va hemskt det var att lämna sängen imorse, var otroligt trött och sen var det så varmt och skönt. 
Men nu är vi iallafall på väg till jobbet, vi jobbar mellan 11-17 så det blir inte så mycket bloggning då, men jag tänkte fixa naglarna när jag kommer hem så då får ni bilder på det.

Alexandra: godmorgon


Godmorgon alla söta! Vaknade precis av att det blåser utanför, det lät som att mina fönster skulle krossas när som helst. Jag är otroligt lättväckt, jag kan vakna av att det lyser in i mitt rum eller att någon annan går runt hemma, eller av att nån typ petar på mig, så lättväckt är jag och jag somnar otroligt lätt också, på kvällen då, för jag kan absolut inte sova mitt på dagen!
Men nu ska jag iallafall gå upp och äta frukost, hörs senare!

Alexandra: naglar - step by step

Ni behöver topcoat, basecoat och penslar och ett väldigt litet dotting tool.
En ljusrosa, mörkrosa, vit och grön (jag bytte dock grön sen)
Börja med att måla med ditt baslack.
 
Vänta tills det torkat ordentligt och måla sedan två lager rosa.
 
Ta sedan din pensel och måla streck över nageln, dom behöver inte vara super raka.
 
Ta din mörkrosa och måla runda cirklar, detta kan du göra med penseln på lacket eller med ett dotting tool.
 
Ta den ljusa igen och måla några streck och gör en ros. Ta sedan ditt lilla dotting tool och gör blad med din gröna.
 
Resultet!
 

Alexandra: dr.denim

Jag beställde hem ett par dr.denim byxor i färgen Black dark antique för ett tag sen och fick hem dom i veckan, dom är alltså gråa, bilderna som jag tar i hallen har alltid en tendens att bli lite åt det sepia hållet. Jag får skaffa en spegel till mitt rum, för där är det bättre ljus.
Men här har ni iallafall en bild på byxorna och samtidigt dagens outfit.
 

Evelin: Dagens outfit

 
Detta har jag på mig idag, jeans från dr.denim och t-shirt från Zara.
Byxorna fick jag hem nu i veckan och jag gillar dom hur mycket som helst, precis som med alla mina dr.denim jeans!

Alexandra: lipstick

Jelly bliss #51 Bare bliss

Alexandra: outfit


Ska strax åka till skolan men tänkte visa lite snabbt vad jag har på mig idag, inget speciellt, min favorit kofta från brandy Melville, linne från hm och byxor från Lindex. Haha ibland är det bra att vara liten och kort, för byxorna är från barnavdelningen och alla vet ju att byxor är billigare där.

Alexandra: another skirt

Den här svarta kjolen är ifrån hm och kommer bäras flitigt av mig i vår/sommar! Den är väldigt enkel och passar till allt!

Alexandra: ny jacka

För ett tag sen beställde jag hem en jacka från nelly.com. Har letat efter en snygg skinnjacka hur länge som helst nu men alla är så himla dyra! Men så var jag inne och kollade lite på rean på nelly och då såg jag denna skönhet och ville direkt ha den. Orginalpriset ligger på 699:- men jag fick den för 349:- 
Detta är modellen Dumas jacket och min är i XS

Alexandra: kul på no:n

Har en kort rast under no:n men jag orkar inte gå ut, så jag sitter kvar och typ halvsover.. Haha nee men no är på riktigt det tråkigaste ämne man kan läsa. Men vi börjar väl snart igen.. Idag åker Hanna hem så det blir lite tomt hemma, men jag ska nog hem efter skolan, vi slutar 4, och sen kolla på lite serier tror jag. Jag hade tänkt göra en historiauppgift men duktig som jag är blev jag klar idag i skolan, så då slipper jag plugga hemma!

Alexandra: english

Har såå kul på engelskan just nu, eller inte.. Väntar på att läraren ska läsa klart min uppsats så att jag kan få tillbaka den och ändra saker som är fel. Om det nu finns några. 
Vi jobbar ikväll så vi ska hem efter skolan och äta för att sen åka vid halv 5.

Alexandra: älskar

Jag bara älskar hur långt mitt hår har blivit! För vissa kanske inte detta är så långt men för mig är de det. Jag älskar det, längden då alltså, för färgen vill jag inte ha längre utan jag vill gå mot ljusare tider. Jag vet dock att det är super svårt så jag ska gå till frisören när jag fått min lön och se vad man kan göra. Vill ha en förändring nu, nu, NU! Haha för er som inte visste det så älskar jag att göra förändringar när det gäller färger på håret. Men jag gillar det typ bara för stunden, för efter ett tag vill jag alltid bli ljushårig igen.

Alexandra: nya skor

För ett tag sen så hade members erbjudande om rea på skor från nelly.com och dessa klickade jag mig hem. Det var väldigt svårt att få en rättvis bild så dom är mycket snggare i verkligheten. Dom här kostade iallafall runt 30:- och dom kommer vara perfekta att ha när våren kommer.

Alexandra: bättre bilder

Jag visade ju tidigare resultatet på Evelins naglar men bilden var ju väldigt dålig så här får ni bättre bilder.

Aexandra: Naglar

Igår gjorde jag naglar på Evelin och dom blev såhär. Det är lite svårt att få med på bild, men dom glittrar jätte mycket då det är glitter jag har använt mig av. Både stora flingor och sånt som är som små sandkorn. Det kanske blir bättre bilder i ljuset så jag får försöka ta bättre bilder och visa er!

Alexandra: Nytt glitter

I söndags köpte jag tre nya glitter och jag gillar dom verkligen! Ena är fullt med olika färger med små pärlor. Ni känner säkert igen de då det är sådana man använder för kaviar naglar. Sen köpte jag en ljusrosa med små glitterflingor, och jag älskar rosa så denna älskar jag! Sen så har vi en lite mörkare rosa, lite ljuslila till och med och den här är då stora glitterflingor. Det är super syggt att blanda stora med små.

Alexandra: tisdag

 
Vi ska alledeles strax börja gå mot bussen för att åka till skolan. Vi börjar 10 idag och slutar 12, så det är nice. Älskar att vi bara har två lektioner på tisdagar, även om det kan vara lite onödigt kanske. Men vi har tur, vi bor ju endast typ 5 minuter från skolan så det är inte jobbigt att åka dit eller så. Men vi hörs lite mer under dagen och det kommer komma upp lite inlägg om naglar och sånt snart.

Alexandra: Outfit

 

Evelin: 030314

 
Sitter just nu i skolan, känns ju inte jättekul att vara tillbaka och jag hade gärna haft lov en vecka till. Men får väl vara lite positiv och tänka på att det snart är påsklov (5 veckor!) 
Sen så slutar vi kl 13 idag så det är väldigt skönt! 

Alexandra: at work


Sitter på jobbet just nu och väntar på att börja ringa. Vi har nog inte bloggat om det, men för tillfället jobbar vi som telefonförsäljare för postkodlotteriet. Men vi jobbar till 5 idag så det blir nog inte så mycket bloggning fram tills dess. 

Evelin: 10 saker ni kanske inte visste om mig

 
- Jag älskar tv-serier! Har inte riktigt koll på hur många serier jag kollar på men det är säkert 10+
 
- Jag har fobi för fötter, tycker det är så sjukt vidrigt. Går nästan aldrig runt barfota och om jag gör det så är det på sommaren. 
 
- Jag hatar mjölk, har inte druckit det sen jag gick i trean och då var det endast en klunk.
 
- När jag var mindre, typ 6-7? älskade jag att skriva låtar och hade en speciell bok där jag skrev ner dom. Hittade den boken för några år sedan och det var ganska kul att läsa igenom den haha.
 
- Jag har superlätt för att gråta. Kan gråta för ingenting och jag gråter när jag ser andra gråta vilket kan vara väldigt jobbigt.
 
- Jag är väldigt onyttig. Men jag tränar 3 gånger i veckan och känner därför ingen ångest över att jag äter så mycket onyttigt. 
 
- Jag hatar när folk trycker på stopp-knappen när det är slutstation!
 
- Jag kan inte ha nagellack mer än några timmar, tröttnar alltid och börjar alltid ta bort det efter nån dag. 
 
- Jag hade gärna varit några centimeter längre, är endast 158.5 cm..
 
- Jag älskar skräckfilmer och när jag får välja film så blir det oftast skräck.
 
 

Evelin: Spara VS Slösa

 
Spara VS Slösa
 
 
Jag själv är sjukt dålig på att spara pengar och då har man kanske inte alltid råd att köpa det man vill ha. Så här finns lite billigare alternativ. Priserna är ungefära och ni kan klicka på bilden för mer information om plaggen. 
 

Evelin: Kjolar

Jag har aldrig riktigt tyckt om kjolar och brukar aldrig använda kjol. Men i somras köpte jag mig faktsikt en kjol från primark när vi var i Spanien. Och igår när vi var i stan köpte jag med mig 2 kjolar, tänkte visa alla tre nu och även t-shirten jag fick med mig, det är en likadan som Alexandra köpte, men måste bara säga att det var jag som hittade både tröjan och kjolen först haha. Sen tänkte jag även visa mina favorit shorts, allt detta är då ifrån h&m. 
 
Här är första kjolen, gillar verkigen mönstret, dock är den lite lång så får vika in den lite där uppe, men det gör inte så mycket.
 
Andra kjolen, en likadan som den Alexandra köpte fast med blåa blommor.
 
Här är kjolen jag köpte på primark i somras, väldigt enkel men jag gillar den.
 
Vanlig svart t-shirt, man kan matcha den med mycket, vilket jag tycker är super!
 
Och här har vi då favortishortsen! Sjukt bekväma och snygga. Gillar nitarna på fickan också
 
 
 

Alexandra: beauty

Det första nagellacket fick man hem i februaris glossybox och färgen är från hot makeup och heter passion, den kostar ca 35:- - 45:-. Lådan köpte jag igår och det är en toppen förvaringslåda, den gick på endast 45:- Sen så kände jag för att köpa ett nytt nagellack från Mavala och detta är Toulouse och kostar 45:- Jag hade ett sånt förut men jag vet inte vart det är så jag köpte ett nytt. Bilden ger ingen rärttvisa, färgen är såå mycket finare i verkligheten.

Alexandra: New in

Både kjolen och t-shirten är från hm. Kjolen hittar ni HÄR och t-shirten hittar ni HÄR

RSS 2.0