Slutty brownies

 
Ja, vad ska man säga? Såå gott! Våran fina vän Aline hade med sig sånna här så kallade "slutty brownies" med sig till jobbet en dag och idag så fick jag och Evelin för oss att vi skulle göra dom, för helt ärligt, vad ät bättre än cookie dough, oreos och brownies tillsammans? Hur som helst så tog vi oss ut i regnet för att köpa de ingredienser som vi inte hade hemma och på bilderna ser ni hur vi gjort.

Alexandra: flowers

Haha jag gillade designen så mycket att jag gjorde den på mig själv. Jag klippte dock naglarna då jag tycker den här designen ser bättre ut med lite kortare naglar. Love them!
 
 
 
 

Alexandra: step by step

Du behöver: Ett vitt nagellack, en rosa/korall, en guldfärg, topplack och baslack.
Dotting tool, jag använde mig av den största och den näst största.
Och sen behöver du någon typ av stenar, jag använder mig av fyrkantiga då jag tycker det ser bäst ut.
 
Du ska självklart börja med baslack och efter det börjar du med att måla tummen, långfinger och ringfingret vitt, resten ska vara korall. Men nu visar jag designen du ska göra på tummen, lång och ringfingret.
 
Ta sedan din korallfärg och använd ditt dotting tool, detta ska du göra på tummen och ringfingret. Gör en prick i mitten och sedan prickar runt den, det underlättar när man gör blommor.
 
Ta sedan den guldiga färgen och använd den lite mindre storleken och gör prickar i mitten av blomman, sedan för att det inte ska se lika tomt ut så fyll i de tomma ytorna med guldiga prickar.
 
Nu, ringfingret! Börja med att måla halva naglen korall, det kan underlätta och man använder en pensel och gör ett tunt streck och sedan fyller i. När det har torkat så lägg topplack i mitten och lägg sedan dit dina stenar.
 
På med topplack och sedan är du klar! Perfekt nu till sommaren och midsommar!

Alexandra: Glad midsommar!

 

Rengör dina nagelpenslar

 

Alexandra: dotting tools

Fick hem 5 stycken dotting tools för någon dag sen och det jag gillar med dom är att det är fem olika storlekar, dock har alla samma storlek på den andra sidan. Ska visa lite designer när jag använt dom, hittils har jag inte hunnit testa dom.

Alexandra: promenad

Bilder från våran promenad till Brosjön idag.
 
Idag har jag varit på hm och köpt nya ballerinaskor, som ni kanaske ser på bilderna så är mina rätt slitna och dom gick sönder för någon sen så nu var dax för ett par nya. Visar dom senare! 
Efter det så gick Evelin, Keyla och jag en promenad till Brosjön, skönt men det blåste dock en hel del. Keylas skor och diadem blåste ner i vattnet, haha. Vi kom hem vid 5 och var det grillat som väntade här hemma, sjukt gott som vanligt!
Ikväll blir det nog att se någon film och äta popcorn, dock har vi inte det hemma så det får bli att gå och köpa det.

Alexandra: curly

Lite lockigare i verkligheten!
 
Tänkte visa lite snabbt hur mitt hår blev igår efter att det fått självtorka. Det händer väldigt sällan och mitt hår bev faktiskt helt okej, lite för stort för min smak, andra skulle nog säga att jag ska vara glad över att ha volym i håret naturligt, men men. Jag gillade dock inte lockarna som ligger precis vid ansiktet, för dom blev lite mer vågiga än lockiga.

Alexandra: Fredag

Charmiga bilder. Naturligt lockigt hår, önskar dock att håret torkade lika fint också och att lockarna stannar så. Men nej, mitt hår ska bli fluffigt och stort. Me don't like.
 
Sitter på sängen just nu nyduchad och fräsh. Idag låg jag i sängen fram till halv 12 och det var otroligt skönt att kunna sova ut. Jag har inte haft någon rullgradin i mitt rum tidigare så jag har vaknat när solen gått upp, vilket inte är så kul. Men problemet var att jag vänjer mig med att vakna så tidigt, så även med rullgardinen nere så har jag vaknat då, men nu har jag äntligen börjat sova längre. 
Vad mer har jag gjort idag då? Jo jag har klippt gräset, hämtat Keyla på dagis och sen duschat. Är dock otroligt hungrig då jag inte ätit nått sen halv 12 förutom en kaka, så ska gå och kolla när maten är klar.

Alexandra: outfit + jobb

 
Här har vi min outfit för idag, vi ska alldeles strax gå och jobba. Sista passet idag och sen blir det sommarlov på riktigt. 
Vi har har "lov" sen förra veckan typ, vi var lediga hela veckan nästan och i fredags var ju alla lediga och så är vi lediga på måndag så vi har bara skolavslutningen på tisdag kvar och det är ju typ bara två timmar.
Men nu måste vi gå!

Evelin: Ögonskuggor

När Aline och Jennifer var hos oss i veckan när Jennifer skulle fixa sina naglar, fick jag och Aline för oss att vi skulle sminka varandra. Det var första gången någonsin jag sminkade någon annan så jag är rätt nöjd ändå. Bilderna är inte så rättvisa, pigmenten är mycket starkare i verkligheten. 
 
 
 
Här är då resultaten, inga märkvärdiga sminkningar, utan väldigt neutrala, vilket jag gillar.

Aexandra: last year

 
 
 

Alexandra: mintgrön/turkos

 
Har precis gjort förstärkning på Evelins naglar och jag använde mig av en mintgrön/turkos färg. Färgen är riktigt snygg iallafall och det är alltid lika kul att göra nått med naglar.
 

Alexandra: long and red

 
Aline och Jennifer var precis här och jag fixade Jennifers naglar, vi körde på rätt långa och en superfin röd färg som tyvärr inte visas så bra på bild. Både hon och jag är nöjda så det är bra!
Snart ska vi börja dra oss mot jobbet för vårat näst sista pass. Ja, vi har sagt upp oss och vi har vårat sista pass på söndag. 
Men nu måste jag äta, så vi hörs senare!

Alexandra: pris


I och med att jag nu gör naglar mer och mer och det är inte direkt gratis att köpa in gelé och sånt så ni som är intresserade ser priserna ovan och ni kan nå mig på facebook: Alexandra Sävenstedt Kik: asavenstedt och instagram: asavenstedt/nailsbyalexandras 

Evelin: Glossybox

 
Idag hämtade mamma ut glossyboxen som då är den för maj
 
1. Humble brush: Bambu-tandborste: Miljövänlig tandborste med ett naturligt och nedbrytbart bambu-handtag.
 
2. VICHY: Lystergivande ögonkräm som trollar bort mörka ringar under ögonen och reducerar trötthetstecken.
 
3. VICHY: Dagkräm som gör din hy mjuk och slät med vacker lyster.
 
4. Panos emporio Deospray, "Coco Sun": Fräsch deospray med en doft av underbar kokos och friska frukter.
 
5. Garnier The Miracle Cream: Fuktkräm med innovativ färgteknologi som tack vare den självanpassade formulan passar alla hudtoner. Lystergivande pigment trollar optiskt bort fina linjer och jämnar ut hudtonen omedelbart.
 
6/7. Be your mood Colour boost: Pigmenterad hårinpackning som fräschar upp din hårfärg. En silver blond och en choklad brun. 
 
Alla beskrivningar kommer från beskrivningarna som kommer med i glossyboxen.
 

Alexandra: new in - China glaze

 
Har verkligen behövt införskaffa mig ett nytt vitt lack då mina suger! Har knappt kunnat ha designer med vitt för det har varit så jobbigt att måla. Färgen har varit för tock och klumpig och nästan slut. Så i lördags köpte jag detta ffrån China glaze och det kostade 59.50:-

Alexandra: babypink

Idag efter våran extremt korta skoldag så åkte Evelin, Aline och jag hem till oss då jag skulle fixa Alines naglar. Vi körde på den babyrosa färgen, dom blev verkligen superbra och både hon och jag blev jätte nöjda.
Här nedan ser ni resultatet!
 
 
 
 
 
 
 

Alexandra: Yves Rocher

 
Mitt baslack har börjat taslut och blivit lite dåligt pga att jag haft det öppet och låtit luft komma in. Så i torsdags innan bion började gick jag in på Yves Rocher och köpte mig ett nytt. Denna gång blev det Anti-breakage som är ett genomskinligt lack, jag gillar deras basklack (lack överhuvudtaget) så jag tänker fortsätta köpa därifrån.
Denna kostade 75:-

Alexandra: dotting tool

 
Jag har inte haft nått dotting tool innan men igår när jag skulle göra en design på naglarna var jag tvungen att ha det så efter jobbet for jag förbi Åhlens och köpte detta. Ska dock köpa fler då den här är så liten.
Ska visa resultatet av naglarna sen!

Alexandra: 36 geléer

Åh nu har jag äntligen fått hem mina 36 geléer! När vi kom hem från jobbet så stack det upp något från brevlådan och nyfiken som jag är behövde jag kolla vad det var och det var mina färger! Ingen hade läckt och alla färger var superfina. Haha dock visade den lila färgbilden på burken helt andra nyanser än vad färgerna var så i typ 40 minuter satt Evelin och jag och försökte sätta namn på alla olika nyanser, det tog ett tag men det gick.
Ska försöka att visa bild på alla färger sen.
 
 

Alexandra: före & efter

I tisdags var jag hos Elin och slingade håret, resultatet ser ni på de två första bilderna. Ja det är fortfarande rött/orangea slingor på vissa ställen, men iallafall. Jag ville ha de mindre gult så jag färgade då håret i fredags till en lite mer askig blond. Färg och resultat ser ni på bilderna.
 
 
 

Alexandra: gårdagen

Igår fyllde David (tosis bror) år så då fixade vi lite inför hans firande. Vädret blev bättre mot kvälen så det var skönt och jag hade väldigt trevligt. Det var runt 30 pers hos oss och det var kul att träffa Sophia och Linnea då det var ett tag sen vi såg dem. 
Men dagen gick iallafall åt att blåsa 30 ballonger och sätta upp dom utomhus.
 

Alexandra: kul på jobbet

Sitter just nu på jobbet och slutar om två timmar, går hyfsat bra för mig men Evelin kör iväg lotter hela tiden, snart är hon väll uppe i hundra *blink*.

RSS 2.0