10 bästa filmer

1. The host. En av våra absoluta favoriter! Handlar om att ailens tar över jorden och det finns vissa människor kvar och dom försöker överleva och så händer det lite olika saker. Dom flesta vet vad det här är för film iallafall.
Här är swefilmer.com förklaring: Efter att jorden invaderats och människorna tagits över av utomjordiska själar möter vi Wanderer som tagit Melanies kropp i besittning. Men Melanie kämpar emot och Wanderer tvingas uppleva hennes känslor, drömmar och minnen av den stora kärleken.
2. Safe haven. En helt underbar film! Swefilmer.com beskrivning: En ung kvinna med ett mystiskt förflutet anländer till staden Southport. Där tvingar hennes relation till en änkling henne att konfrontera den mörka hemlighet som hemsöker henne.
 3. Pearl Harbor. Underbar film som jag sett otroligt många gånger och den är fortfarande bra! Swefilmer.com beskrivning: Pearl Harbor handlar om två våghalsiga unga piloter i det amerikanska flygvapnet, och den vackra och modiga sjuksköterskan Evelyn Johnson, som tjänstgör i den amerikanska flottan. Inte bara deras liv utan hela världshistorien förändras när 183 japanska bombplan dyker upp vid horisonten. Detta är en berättelse om ett katastrofalt nederlag, heroiska hjältedåd, personligt mod och om överväldigande kärlek med kriget som skrämmande bakgrund.
 4. A walk to remember. Åh vad vi älskar den här filmen! Dom flesta tjejer har faktiskt någon gång sett den här och den är såå bra! Swefimer.com beskrivning: Landon Carter tillhör kärnan av det coola gänget på skolan. Folk ser upp till honom, inte bara för hans häftiga bil och tuffa stil, utan för att han själv vet att han är ball. När grupptrycket i gänget leder till en svår olycka händer dock saker som inte var planerade. Helt plötsligt uppenbarar sig en tjej som visserligen alltid gått i Landons klass men som ingen brytt sig om och speciellt inte Landon. Hon ser något i honom som varken han själv eller andra har upptäckt...
 5. The conjuring. Grym sräckfilm som just nu går på bio? Vi har sett alldeles för mycket skräckfilmer och knappt någonting är skrämande längre. Men den här ger faktsikt kalla kårar. Swefilmer.com beskrivning: Ed och Lorraine Warren är berömda utredare av paranormala fenomen. De blir ombedda att hjälpa en familj som blir terroriserade av en okänd kraft i deras hus på landsbygden.
 6. My sister´s keeper. En så otroligt fin film! Gråter mig igenom hela filmen. Den handlar då om Kate som har cancer och Ana som stämmer sina föräldrar för rätten över hennes egna kropp eftersom hon föddes som en donator till Kate. Swefilmer.com beskrivning: Brian och Marge Fitzgerald har ställts inför denna fråga gång på gång. Vid två års ålder fick deras dotter Kate diagnosen leukemi. Hon förväntades inte överleva, men mot alla odds får Kate uppleva sin 16-årsdag. Att detta är möjligt beror helt och hållet på Anna, Kates yngre syster som är en perfekt medicinsk donator. Men tretton år gammal fattar Anna ett beslut som kommer att vända upp och ner på familjens liv; hon vill inte längre vara donator. Åtminstone vill hon ha rätten att välja själv. Hon stämmer sina föräldrar för att få kontroll över sin egen kropp, samtidigt som hon förstår att detta kan leda till Kates död.
7. The woman in black. Även detta är en film som faktiskt har skrämt mig! Väldigt bra, men kanske ingen film för fegisar. Swefilmer.com beskrivning: Den unga juristen Arthur Kips lämnar sin son i London för att reda upp den nyligen avlidna Alice Drablows affärer. Han upptäcker att en rad oförklarliga olyckshändelser har fått föräldrarna i byn att hålla sina barn inomhus, som om de ville skydda dem mot en osynlig fiende.
8. 21 jump street. Är en komedi som är väldigt rolig och bra! Swefilmer.com beskrivning: Två poliser blir omplacerade och får ett nytt uppdrag som ”under cover-poliser” på en gymnasieskola. De tvingas byta sina polisbrickor och vapen mot ryggsäckar och läxböcker – allt för att att infiltrera ett gäng ungdomar och för att lösa den illegala droghandel som inträffat.
 9. Life as we know it. Riktgt bra film! Även detta är en komedi och handlar om att dom på bilden, deras bästa vänner dör i en olycka och dom får vårdnaden över deras vänners dotter. Swefilmer.com beskrivning: Holly Berenson är en lovande matleverantör i cateringbranschen och Eric Messer är en lika lovande sportchef på en TV-station. Efter en katastrofal första date är det enda de har gemensamt att de ogillar varandra samt att de båda älskar sin gemensamma guddotter Sophie. Men när de oväntat och plötsligt blir de enda Sophie har i hela världen måste Holly och Eric lägga sina olikheter åt sidan. De måste lära sig jonglera sina karriärsambitioner och kolliderande sociala kalendrar så att de kan hitta en gemensam grund att stå på medan de bor under samma tak.
 10. think like a man. Den här filmen är jätte bra! Vet inte hur jag ska beskriva den så här är swefilmer.com beskrivning: Fyra vänner bestämmer sig för att ge igen på sina flickvänner, då de upptäckt att de har använt Steve Harveys relationsråd mot dem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0