Evelin & Alexandra: Hudprodukter

Vi rengör vårt ansikte varje kväll innan vi går och lägger oss och då använder vi oss av dom här produkterna.
 
Vi börjar med dennna från ACO. Man blöter ansiktet lite först och sedan på med den. Denna sköljer man av. Det är ungefär som en tvål.
Sedan tar vi denna och häller på en bommulssak, ni vet sånna där pads. Sen tar vi den och gör i hela ansiktet.
Även den är från ACO.
Den här är som en gel och även den tar man i hela ansiktet, den är väldigt bra och man behöver inte alls mycket så den håller väldigt länge. Denna är också från ACO.
Sedan använder vi en åtrefuktande creme från Neutrogena. Älskar denna. Man behöver inte alls mycket och sen så blir man otrligt len av den och det luktar gott!
 
På morgonen innan vi sminkar oss använder vi oss den här cremen från VICHY. Den här är också väldigt dryg så man behöver inte så mycket. Man blir otroligt mjuk och den doftar gott!
 
Så detta är vad vi använder, dock kan vi ändra creme som vi använder på morgonen men den vi visade används mest.

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Den första produkten är en rengöring. Ni borde satsa på nån mildare för den där är anpassad för personer med väldigt fet hy. Den andra produkten är ett ansiktsvatten, denna innehåller alkohol vilket torkar ut som bara den! Skippa den. Den tredje produkten ska man ta på områden man har finnar på. Tycker ni har sån fin hy ni behöver inte torka ut så mycket i onödan. Ju mer man torka ut huden desto mer fett kommer huden producera. Så använd en mild rengöring och en olje-fri fuktkräm.

2013-05-15 @ 12:45:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0