Alexandra: fredag!

Sista hela veckan i skolan är slut! Så skönt!
Jag är just nu i stan och väntar på italo som borde vara här snart.
Ikväll blir det att gå på bio och sen vet jag inte riktigt, men ni får ha en awesome fredag! Bloggar kanske senare.


Alexandra: klar!

Nu har jag ingenting mer i skolan! Jag skickade precis in min sista inlämning som jag gjorde klart nyss och det känns så otroligt bra!
Nått som jag ser fram emot väldigt mycket är att börja gymnasiet, vart ska ni läsare gå? Eller vart gick/går ni?
Evelin och jag har båda valt Tumba, någon läsare som går där och vill säga vad den tycker?
Hur som helst ska det bli otroligt skönt att gå ut nian och jag ska njuta av sommarlovet! Vi åker ju till Spanien om lite mindre än två veckor!
Ååh vill bara få sommarlov nu!

Juste vad tycker ni förresten om nagelvideorna som jag lägger upp? Är det något ni vill att jag ska fortsätta med? Kommentera så att jag vet!


Hur jag gör naglarna - rutor

 


Alexandra: sista inlämningen

Sitter och skriver min sista inlämning för det här terminen, känns otroligt skönt! Fast jag är inte klar än så jag måste återgå till datorn och skrivandet. Evelin och jag ska nog ut och springa senare också!


Alexandra: gårdagen + outfit

Igår så kom italo runt 12 och då gick vi ut och lekte med Keyla tills farmor och Kjell kom, så vi pratade och umgicks med dom och så åt dom middag här. Dom for vid halv 7 och då tänkte italo och jag köpa jordgubbar men vi orkade inte så vi stannade inne och han drog vid halv 11.
Idag är det ju mors dag, så Evelin, Keyla och jag for till centrum och köpte en present till mamma, på vägen hem så började det regna så nu är det tre genomblöta tjejer som sitter och äter pizza.
Dagens outfit och en bild från igår


Alexandra: dagen

Det här har jag på mig idag! Det är ju otroligt varmt ute, dock blåser det lite. Iallafall så snart kommer italo hit och lite senare kommer farmor och Kjell hit, så det blir kul. Vi uppdaterar senare för just nu vill vi bara ligga ute och njuta av solen :)


Evelin: orientering..

Hej!
Orientering idag då, inte det roligaste men det blir nog okej, ska samlas om 10 minuter så passar på att blogga då. Den här veckan har vi gjort vårat sista prov och nu har vi typ bara en inlämning kvar och sen är det ingen mer i skolan, riktigt skönt!
Bild på Jessica, Alexandra och mig från igår.


Alexandra: imorgon

Tänkte bara säga att imorgon kommer det komma upp en hel del kläder som vi säljer! Så håll ögonen öppna, runt 3 borde det vara uppe iallafall!
Annars så har jag inte så mycket mer att säga, så godnatt alla söta läsare!


Evelin & Alexandra: glass och plugg

Evelin och jag sitter och äter glass och pluggar so, sista provet för terminen! Sen är det typ bara 3-4 inlämningar kvar!
Awesome!


Hur jag gör naglarna - sunset

 


Alexandra: dagens outfit


Alexandra: bloppis

Kommentera eller kika mig (asavenstedt) om ni är intresserade!


Evelin & Alexandra: Eurovision

Vi sitter just nu och kollar på eurovision. Det fanns inte så många bra låtar enligt oss. Vi hoppas ju självklart på att Robin vinner ikväll, hans låt har ju ändå varit en av dom bästa ikväll.

Vem/vilka vill ni ska vinna?


Alexandra: sunset


Alexandra: dagens outfit

Hade dock inte detta på mig i skolan, därav att jag har den där bhn på mig.

Alexandra: plugga!

Jag gillar verkligen inte att plugga, och speciellt inte kemi! Jag är verkligen glad att jag inte hade nationella i det, för det är verkligen inte min starka sida. Men iallafall så har vi prov på måndag så jag har pluggat sen i måndags för att verkligen kunna allt. Inte alls roligt, men vad ska man göra?


Evelin: plugga!

Har pluggat hela kvällen, vi har ganska mycket den kommande veckan.. Matte nationella imorn, och sen har vi so prov och kemi prov nästa vecka.
Så idag har vi typ bara pluggat. Jag har även läst ut boken till svenskan.. Riktigt dålig bok!

Har inga bilder, men det här hade jag på mig idag, svarta jeans och en hollister tröja.


Alexandra: dagens outfit

Har på mig det här idag, dock ser det ut som att det ska bli fint väder så jag kanske byter till shorts senare under dagen och då får ni bättre bilder med kameran!


Alexandra: herr Arnes penningar

Vi har precis varit på biblioteket för att låna böcker. Vi behöver läsa en historisk bok till svenskan och jag valde den här!
Någon som har läst den? Hur var den?


Alexandra: outfit


Evelin & Alexandra: klänningar

Det är ju snart bal och skolavslutningar, därför tänkte vi tipsa om olika klänningar.
Dock kommer Evelin och jag inte gå på varken våran bal eller skolavslutning då vi åker till Spanien den 9e juni och balen är den 10e.
 
Men här är iallafall några klänningar vi tycker är snygga.
Från vänster: vit HÄR, ljusrosa HÄR, rosa HÄR
Från vänster: blå HÄR, den rosa vet jag inte riktigt vart den är ifrån, vi får kolla upp det igen.
 

Alexandra: dagens

Har på mig tights idag och en tröja från ZARA.


Evelin & Alexandra: dagens outfits

Evelin hade på sig shorts från ZARA och Alexandra en klänning från hm.
 

Alexandra: kortspel

Evelin och sitter och spelar kort just nu. Det gick väl sådär när vi spelade förut men nu SKA jag vinna ;)


Evelin & Alexandra: Hudprodukter

Vi rengör vårt ansikte varje kväll innan vi går och lägger oss och då använder vi oss av dom här produkterna.
 
Vi börjar med dennna från ACO. Man blöter ansiktet lite först och sedan på med den. Denna sköljer man av. Det är ungefär som en tvål.
Sedan tar vi denna och häller på en bommulssak, ni vet sånna där pads. Sen tar vi den och gör i hela ansiktet.
Även den är från ACO.
Den här är som en gel och även den tar man i hela ansiktet, den är väldigt bra och man behöver inte alls mycket så den håller väldigt länge. Denna är också från ACO.
Sedan använder vi en åtrefuktande creme från Neutrogena. Älskar denna. Man behöver inte alls mycket och sen så blir man otrligt len av den och det luktar gott!
 
På morgonen innan vi sminkar oss använder vi oss den här cremen från VICHY. Den här är också väldigt dryg så man behöver inte så mycket. Man blir otroligt mjuk och den doftar gott!
 
Så detta är vad vi använder, dock kan vi ändra creme som vi använder på morgonen men den vi visade används mest.

Evelin & Alexandra: första doppet

Då har Evelin och jag precis tagit vårt första dopp för i år. Det var jätte kallt men det är ju skönt att det är soligt så att vi torkar snabbt!


Alexandra: outfit

Har på mig det här idag. Ett linne från Gina och svarta jeans. Ska till italo idag så uppdateringen kanske inåt blir den bästa från mitt håll. Men Evelin skriver säkert!


Alexandra: färgat håret

Jaa då har jag färgat håret, vet inte riktigt hur det blev än. Men jag tror det blir att köpa en till hårfärg och göra en till gång.


Alexandra: solar

Evelin och jag sitter ute och solar just nu och spelar ett spel. Test eller nått sånt, vi har snart 100% ;) konstigt? Njaa.
Haha i varje fall så började det regna när vi var ute så vi åkte hem och då kollade jag på TVD och nu sitter vi här och njuter av solen!


Evelin: Promenad

Alexandra keyla och jag bestämde oss för att ta en promenad till Brosjön, så just nu är vi här och gör inget speciellt, keyla "badar" lite och vi sitter och kollar på och solar.. Ganska mycket folk här, för att vara början av maj. Och igår när jag och keyla var här så var det ganska många som badade.


Alexandra: new

Som ni kan se så har vi fått en ny design/header! Tack till Ida (vinsasliv.blogg.se) som har gjort den, vi är super nöjda!


Alexandra: tar varje chans

Evelin och jag tar varje chans som finns att ligga ute i solen! Det är ju bara så skönt! Idag fick det bli att ha shorts också.


Evelin & Alexandra: Summer

 

Alexandra: dagens outfit


Evelin & Alexandra: Bikinis

Tänkte tipsa lite om olika bikinis. Färg är viktigt på sommaren så mintgrön, gul och sånna färger är sjukt fint på bikinis, speciellt om man är solbränd, då är det fint med starka färger och vitt.
 

Alexandra: Skolan

Vi är i skolan just nu och gör inget speciellt. Vi slutar 4 idag, men vi ska försöka få upp några inlägg iallafall. Vi tänkte att vis kulle tipsa om lite saker senare och ifall ni gillar det tänkte vi fortsätta och tipsa om åtminstonde 1 sak varje dag. Men nu ska jag ha teknik så jag måste jobba.
Dagens outfits kommer upp sen.
 
 
Känns ju otroligt skönt att det snart är sommar!

Alexandra: Hår

Under åren har jag haft en del hår färger. Min naturliga är ju ganska ljusbrun med blonda slingor, speciellt i luggen. I 4an tonade jag håret mörkbrunt/svart och sen rörde jag det inte fram tills i sjuan då jag blev mörkbrun hårig igen. I åttan tonade jag det rött och sen mörkbrunt då färgen började gå ur. Efter det har jag bara gjort det ljusare och det har bara blivit fail! Det är någon blandning mellan orange och blont nu, otroligt fult! Så jag funderar på att tona håret ljusbrunt så att jag sen kan få tillbaka min naturliga hårfärg.
Vad tycker ni? Vilken färg passar mig bäst?


Evelin & Alexandra: SOL!

Evelin och jag ligger ute och solar just nu! Så skönt! Vi låg på taket nyss men nu ligger vi på studsmattan istället. Det är i varje fall super skönt!


Evelin & Alexandra: fotboll

Godmorgon alla söta läsare! Hur mår ni? Idag lyser solen igen och det är varmt! Vilket är bra eftersom vi är och kollar när våran lillebror spelar fotboll. Fast matchen börjar 11 så vi är och leker i en lekpark med Keyla just nu.
Vi bloggar senare om vad vi ska göra idag, inget speciellt men kanske ändå kul att veta?
Det kanske kommer upp en video sen, vi får se!


Alexandra: outfit

Hade på mig det här idag. Blå/vit randigt linne och svarta jeans. Över det hade jag en grå tjocktröja och jag hade en klocka på mig innan men jag tog av den när jag kom hem.


Alexandra: FREDAG

Super skönt med fredag och sol! och det känns ju ännu bättre när man tänker på att vi bara går tre dagar nästa vecka. Dock har vi matte nationella på tisdag men iallafall.
Jag och Evelin är på väg hem just nu och när vi är hemma så får ni se outfit bilder. Så vi hörs då!


Alexandra: dagen

Idag när vi kom hem så var vi ute med Keyla ett tag och sen gick vi ut och sprang vid 7, ganska skönt faktiskt!
Tänkte bara lägga ut några bilder från dagen.


Alexandra: Dagens outfit

Körde på en enkel och otroligt skön klädsel idag. En stickad tröja från hm och svarta jeans.
 
På bilderna på hela outfiten såg färgen på tröjan inte ut som den gör i verkligheten, så jag tog kort på ärmen bara för att visa.

Alexandra: på väg hem.. Ensam

Väntar på pendeln just nu, själv. Evelin hade tydligen något möte i skolan så då behövde jag åka hem själv. Det är ju inte så jätte kul, men men vad ska man göra?
Ikväll blir det nog att gå ut och springa och sen plugga, kanske kollar på någon serie också!
Kom på att jag måste fixa mina naglar också, så det kanske jag gör.


Alexandra: Back on track

Nu ska vi ta tag i bloggen på rikigt igen. Vi ska börja att lägga upp olika tips och mer dagens outfit och så. Bra bilder och inte alltid mobilbilder, då det blir ganska tråkigt. Vi ska nog även försöka fixa en ny och somrig design. Någon som vill fixa till oss? Skulle vara super kul.
 
Just nu är vi iallafall i skolan och ska ha fysik snart. Vi slutar tidigt idag så det blir skönt att komma hem tidigt för en gångs skull.
Annars då, hur mår ni läsare?
Bjuder på lite bilder från instagram den senaste tiden!

RSS 2.0