Alexandra: avslutning

Bjuder er på två super fina bilder!
Avslutning idag då! Ska bli så jävla skönt med lov, som jag har längtat! Vi ska alldeles strax gå till bussen och efter avslutningen ska jag åka och möta Italo, vi ska till stan och sen drar vi nog hem till mig. Men jag ville bara uppdatera er lite, vi hörs!

Alexandra: new in

 

Alexandra: bättre bilder

 
 
 

Alexandra: redhead


Jaa som rubriken säger så har jag blivit rödhårig! Den är väldigt mörk vilket var precis det jag ville, så igår kom våran snälla vän Elin till oss vid 10 för att färga och när vi var klara for vi hem till henne där hon även klippte och tunnade ut min lugg (Evelins också) vilket verkligen behövdes! Och jag är så nöjd! Vad tycker ni? Bättre bilder kommer 

Alexandra: dags att färga




Alexandra: sista inför jul

Har precis gjort klart en samhällsuppsats, svarat på frågor om styrketräning och ergonomi till provet på torsdag, arbetat lite på min historia inlämning och pluggat lite matte. Och det är detta resten av min söndag kommer bestå av typ. Plus lite läsning av boken "the boy in the striped pajamas" som ska vara utläst på torsdag. Detta är det sista inför jullovet vilket är grymt skönt! Det enda jobbiga är väl att det sista vi har är tills på torsdag så man kan inte rikigt slappna av, som man kunde ha gjort ifall det sista man hade var till på måndag eller tisdag. 

Hur jag gör mina naglar - gelé


Alexandra: gel nails

Video kommer upp imorgon!

Alexandra: engelska

Sitter just nu och väntar på att Engelskan ska börja, vi hörs senare!

Alexandra: mitt smink

Jag änvänder inte alls mycket smink, men jag tänkte att jag ändå kunde visa det lilla jag änvänder.
 
En cover all mix från make up store, för att täcka röda partier, så som finnar eller utslag.
Ögonbrynspenna från hm, jag ritar inte mina ögonbryn utan jag fyller mest i där jag inte har så jätte mycket hår.
En roll on concealer från garnier och en mascara, false lash telescopic, som jag tycker är hur bra som helst!

Alexandra: 2a advent

Nu är det bara lite mer än två veckor kvar till jul, längtar!
 
Två bilder som Evelin tog igår.
 

Alexandra: cozy

 
Efter att ha tittat på två avsnitt av en serie blir det nu att kolla på film med Evelin, mys!
Vad gör ni ikväll?

Alexandra: chokladkalender

Jag älskar min chokladkalender för i år! Prinsessorna Törnrosa, Snövit och Askungen har alltid varit stora favoriter hos mig, speciellt som liten.
Vad har ni för kalender? Någon med tomten på eller något lite annourlunda?

Alexandra: gingerbread

Julstämningen är på topp och vi är klara med våra pepparkakor!

Evelin & Alexandra: pepparkakor


Nu blir det pepparkaksbak! Det kommer upp bättre bilder sen!

Alexandra: på pendeln


Jag sitter just nu på pendeln på väg in till stan. Ska möta upp pojkvännen och sen ska vi hem till mig och göra pizza. Och ikväll kanske det blir och se på idol, har inte riktigt bestämt mig än.. Men mer om det senare!
Btw hur kul är det inte att det har snöat två dagar i rad?! Dock smälter det ju direkt, men iallafall!

Evelin: Äntligen fredag

 
Har verkligen inga bilder just nu, så det får bli en bild på mig och Keyla, tagen för några månader sen
 
Det känns så skönt at det är fredag! Känner verkligen att jag behöver helg och att bara få vila ut. Inte för att den här veckan har varit så jobbig och kommande vecka inte heller är så jobbig, men jag har varit så sjukt trött hela veckan och då känns det skönt med helg.
Idag händer det inte så mycket.. Kanske ska kolla på Idol, har inte riktigt bestämt mig en. Tycker att årets Idol har varit ganska dåligt och om jag har tyckt att någon är bra (Erik, Jens & Gabriel) så har dom åkt ut.. Och tycker inte riktigt att det blir en så rolig final med Kevin och Elin. Men vi får se om jag kollar eller inte.
 
 
 

Evelin & Alexandra: nagellack

I det här inlägget tänkte vi visa er läsare våra nagellack! Vi har en hel del.
Evelins:
 
Som ni ser så har Evelin mest mörka färger, så som rött och blått i olika nyanser.
Alexandras:
Och som ni ser så har Alexandra vääldigt mycket rosa och rött i olika nyanser!
Vilka färger gillar ni bäst att ha på era naglar?

Alexandra: piffa upp

För någon dag sen så visade jag mina naglar som jag hade gjort. Men dom var lite tråkiga så jag bestämde mig för att sätta glitter på dom! Jag körde bara på ett tunt streck men det gör väldigt mycket för nageln ändå. En liten ändrig som gör mycket på nageln. Hehe det bästa med att sätta en rad glitter eller någon annan färg precis under det vita är att om man har svårt för att få det rakt är att det inte alls kommer synas lika mycket. Tips!

Alexandra: snö!

Bild på Evelin och Heidi

Äntligen snö! Dock är den inte här för att stanna, men nu finns det ju hopp för snö till jul iallafall.
Just nu har vi håltimme fram tills kvart över 3.. Inte så kul, men man får väl fördröja tiden på bästa sätt. 
Får väl blogga lite och skriva lite inlägg, det är ju alltid kul. Älskar när insperationen är tillbaka, för det blir så mycket roligare att blogga!
 

Alexandra: Santa nails

Tänkte visa step by step hur man gör naglar som passar nu till jul. JULTOMTEN! Själva tomten gör man på ringfingret och det andra på alla andra naglar. 
Kolla bilderna för att se hur jag gör!
Naglarna: 
Färger du behöver är: Silver, vitt, svart, röd och topp-lack.
Börja med att måla vitt på tippen av din nagel. Precis ovan det lägger du det silvriga lacket som ett tunt streck.
Sen målar du resten av nageln röd. Man kan även göra detta först eller innan man målar det silvriga.
Tomten:
De färger som behövs är: en vit, en rosa, en svart, röd, topp-lack, silver och en biege
Börja med att måla hela nageln biege och sedan vitt på tippen av nageln. Måla sen två streck på sidorna, börja tjockt och gör tunnare i slutet.
Efter det så måla rött närmast nagelbandet. På någon av sidorna så målar du ner, börjar tjockt och sedan tunnare. Detta är alltså tomtemössan.
Använd sedan den rosa för att måla en rosa prick, detta är alltså tomtens näsa.
Ta den svarta och måla två svarta prickar som ögon.
Måla sedan vitt på mössan. På med topp-lacket, sen  KLART!

Evelin: tips - Jelly kiss gel lipstick

 
 
 
Tänkte tipsa om dessa läppstift från IsaDora. Jag själv har nummer 52 Rose Blush, den andra från vänster och jag älskar den! Jag använder det varje dag! Dom finns i många olika färger så att man kan välja det man trivs bäst i. Jag gillar den väldigt mycket eftersom att jag tycker det är en bra blanding mellan läppstift, läppglans och läppbalsam. Den ger lite färg vilket jag tycker är bra eftersom att jag trivs bäst när mina läppar är väldigt neutrala. Sen så får man väldigt lena läppar också + lite glans! 
 
Så dessa är perfekta till dig som gillar att ha fräscha läppar med lite färg som ändå ser väldigt naturliga ut. Om jag inte minns helt fel så kostar dom inte så jätte mycket heller. Tror dom ligger på 119:- vilket jag tycker är billigt med tanke på att den håller väldigt länge. Här hittar ni dom!
 

Alexandra: christmas

Evelin och jag har ju köpt klart alla julklappar och nästan det bästa med att köpa dom är ju att man får slå in dom! Jag älskar det!
Jag älskar att fixa med snören och fixa och trixa. Jag vet inte om ni ser, men Evelin har skrivit god jul med silvriga bokstäver och det tycker jag blev såå fint. Favoritpappret är det silvriga och till det de röda snörena. 
Åh vad jag älskar julen!

Evelin: Godnatt

Då var denna tisdag avklarad!
Jag och Alexandra var som sagt i stan och handlade lite julklappar och nu är vi helt klara med alla, vilket känns super! 
 
Annars har det väl inte hänt så mycket idag.. Skolan gick snabbt som vanligt (2 lektioner). Och imorn är det onsdag vilket också betyder att det är en kort dag. Jag och Amanda ska träna efter skolan och sen när jag kommer hem vet jag inte riktigt vad som händer. Blir väl att ta det lugnt eller nått, vilket också är väldigt skönt!
 
Nu ska jag börja fixa mig så säger godnatt nu! 
 
 

Alexandra: julklappstips

Tänkte tipsa om den perfekta julklappen eftersom julen börjar närma sig. Detta är en perfekt klapp till systern, mamman eller flickvännen.
En glossybox! Själv skulle jag uppskatta denna present väldigt mycket.
Ni hittar det HÄR
 
 

Alexandra: tisdag

snygg-bild på mig och Amanda ifrån början av terminen
Hej! Ligger just nu på sängen och väntar på att klockan ska bli 40. Haha jag har ett litet problem, jag går upp en timme innan jag ska gå men jag klar efter ungefär 20 minuter, så då har jag jätte mycket tid att döda. Så då passar jag på att blogga lite.
Vi går från 10-12 idag och då ska Evelin och jag in till stan för att handla lite, så det blir kul. IKväll blir det att läsa lite och sen se nån serie kanske.
 
Vi hörs!

Alexandra hur grymt?!

Alltså hur grymt är inte detta? Om ni är medlemmar på members.com får ni 70% på alla dr.denim byxor imorgon och 40% på alla Michael Kors klockor! Så imorgon klockan 12 kommer ni som är medlemmar kunna ta del av detta grymma erbjudande!
Är ni inte medlemmar så kan ni bli det HÄR
 
 

Alexandra: french

Mina naglar
Igår fixade jag naglarna och det fickbli vanliga franska. Väldigt fräscha, dock ska jag snart göra om dom. Då tänkte jag köra på mer jul-tema! Men det får ni se då!
 

Alexandra: 2a december

Igår kväll fick vi meddelande om att både svenskan och historian var inställda och dom ligger direkt efter varandra så vi hade sovmorgon till 11.10 imorse. Sjukt skönt!
Dock går vi till 4, men det känns inte lika jobbigt med tanke på när vi började. Så nu har vi samhälle och sen naturkunskap.
Ikväll blir det nog träning och sen ska jag se dessertmästarna, kom på att jag måste läsa en bok också. Så det får jag väl också ta och göra ikväll.
 
Bjuder på en bild från förra lördagen då älsklingen lagade mat åt mig.
 

Alexandra: 1a december

Nu är det äntligen första december och bara 24 dagar kvar till julafton! Åh vad jag längtar! Mamma har bakat idag, vilket jag älskar. För det första luktar det otroligt gott i huset då och för det andra så blir det fett gott!
Hehe har faktiskt redan hunnit köpa dom flesta julklappar, dock vet jag att jag kommer säkert att köpa fler senare.
Men jag tycker faktiskt att snön kan ta och komma nu! Vad är december utan snö liksom? Det blir inte samma sak enligt mig. Förra året var det massor med snö i december.
Bjuder på lite bilder från förra vintern!
 
 
 

Alexandra: Önskelista

 
 Jag tänkte att eftersom att det är första december och bara 24 dagar kvar till julafton så tänkte jag lägga ut min önskelista!
1. Bare minerals startkit - har hört väldigt bra om dom här produkterna så jag skulle vilja testa dom.
2. Ett grymt snyggt läppstift från Make up store, färg "Prairie" - ville ha detta förra året också, men eftersom jag inte viste vad färgen hette så var det lite svårt.
3. Chanel nagellack - älskar rosa så rosa vill jag ha, färgen "May" är super fin men även någon av dom två ovan är bra exempel.
4. Parfym - pink sugar - Den här luktar väldigt gott och jag har velat ha den sen jag luktade på den men har inte riktigt haft pengar till att köpa den.
5. Kofta - har letat efter en snygg kofta hur länge som helst nu och har äntligen hittat en! Ni hittar den HÄR
6. Biobiljetter eller bio presentkort - jag älskar att gå på bio så därför vill jag ha biobiljetter. För det är ändå inte så jätte billigt att gå på bio.
7. Pengar - vem vill inte ha pengar?
8. Presentkort - presentkort på monki, brandy melville, bikbok, cubus m.m. det behöver inte vara presentkort på kläder heller. 
9. Moroccanoil - Har hört så otroligt bra om denna produkt, den är dock väldigt dyr. Om jag hade haft mer pengar hade den varit min för länge sedan. Så därför står den på min lista.
10. Dr. denim Kissy XS - Jag har ett par svarta jeans men dom har töjt ut sig såå mycket så jag vill knappt använda dom längre. Så om jag inte får dessa i julklapp så köper jag dom så fort jag får pengar!

RSS 2.0