Alexandra: godnatt

Jag är så sjukt trött just nu och tänkte ta och sova nu. Tänkte bara skriva godnatt till er bloggläsare först. Men bilderna från sommaren kommer upp imorgon istället då jag aldrig hann lägga ut dom idag..
 

Alexandra: dagens outfit

Kör på något så enkelt som en stickad tröja och svarta jeans. Är det någon mer än mig som älskar det?

Alexandra: hemma

Hej på er alla söta läsare!
Vi kom precis hem efter att ha varit i skolan, vi slutade 10.35 men drog och käkade med tjejerna i klassen på subway, därav att vi kom hem nu. Men jag älskar våra fredagar, vi har två lektioner!
Hiner egentligen inte skriva så mycket för jag ska med bussen 55, så jag tänkte bara skriva lite kort. Ska in till stan och träffa pojkvännen så mer bloggning från min sida blir det ikväll och då hade jag tänkt lägga ut bilder från sommaren!
 

Alexandra: bok tips

För er som har läst våran blogg länge vet att jag tycker väldigt mycket om att läsa! Och nu har jag börjat läsa boken "genom dina ögon" av Stephanie Meyer, nån av er som har läst den? Hur som helst så älskar jag filmen, the host för er som inte vet, och boken är ju också så fantastiskt bra! Helt klart värd att läsa, om man nu gillar den typ av bok. Och filmen rekommenderar jag er också att se, ni kommer inte att ånga er!


Alexandra: dagens outfit

Ska strax gå till skolan men tänkte visa min outfit idag först. Orkar egentligen inte fixa mig då vi börjar 10 och slutar 12, men jag skulle aldrig ha på mig mjukisbyxor i skolan så jag kör på en bekväm tröja med bekväma jeans. Om vi får våra datorer idag så kommer bilderna från sommaren upp ikväll eller imorgon.


Alexandra: i skolan

Sitter i skolan just nu och gör verkligen ingenting! Börjar 9.20 men gick hit med Evelin 8 för att jag skulle fixa en sak.
Ska nämligen byta klass, orkar inte skriva varför just nu men jag kanske skriver ett inlägg om det senare. Men så nu är iallafall det fixat så jag byter antagligen imorgon eller på onsdag.
Vi får datorerna imorgon tror jag så då kommer uppdateringen bli bättre och mer roliga inlägg kommer komma upp, så håll ut!


Alexandra: helgen

I fredags efter skolan, som slutade 12, så drog Evelin, Jessica och jag hem till oss och fikade och sen så sov Jessica hos oss. Vi gick och köpte godis och kollade på the green mile och sen somnade vi direkt! Vi gick upp 10 igår, åt frukost och sen gick vi till Ica för att jag skulle hämta ut ett paket, vad får ni se senare. Sen drog Jessica hem och då gick vi hem, jag plockade undan i mitt rum och vid halv 1 kom Italo hit. Vi gjorde väl inte så mycket, vi var ute, åt, pratade och så vidare..
Idag har jag bara hunnit städa, känner mig ganska duktig faktiskt!
Men jag bjuder på en bild från i fredags


Alexandra: naglar

Jag gjorde dock ingen video på detta då det kändes lite onödigt men iallafall så har mina nya naglar rosa tippar! Älskar glitter och färgen älskar jag ännu mer, typiska Alexandra naglar också! Men vad tycker ni? Blev dom fina?
Bjuder på en bild på mig själv också.


Alexandra: dagens outfit

Jag ska alldeles strax dra till skolan men tänkte först bara visa min outfit. Kör på svarta jeans och en typ beige tröja från jc. Lite basic bara! Vi tänkte börja ta tag i bloggen nu och lägga it bilder från sommaren och så, men vi har ingen dator än så allt det kommer upp nästa vecka!


Haircut!

Idag när vi var i liljeholmen med Jessica så bestämde jag mig för att äntligen klippa mitt hår, har sagt sen i påskas att jag ville klippa kort och nu har jag gjort det, vissa kanske inte tycker att det är kort, men för mig är de det. Och är väldigt nöjd, vilket jag inte brukar vara när jag har klippt mig innan.


Ask.fm

Fråga oss nått!

http://ask.fm/asavenstedt
http://ask.fm/esavenstedt
http://ask.fm/asavenstedt
http://ask.fm/esavenstedt


Alexandra: söndag

Vad mycket videos det har blivit dom här dagarna. Men jobbet har liksom gått före bloggen och jag tror inte det blir så kul att läsa om dagarna då vi för det mesta har gjort samma sak varje dag.
Vi har jobbat och sen så har jag träffat pojkvännen typ varje dag. I fredags gick Italo och jag och såg elysium, det var faktiskt en riktigt bra film! Så den rekommenderar jag starkt till alla er som gillar sånna filmer.
Evelin och jag ska snart dra till liljeholmen och träffa Jessica, men vi bloggar senare för vi ska väl gå nu! Så ha en bra dag!

Juste vi har jobbat klart nu, så sista veckan av lovet kommer jag verkligen försöka njuta av!


Hur jag gör mina naglar - rosor

 


Bloppis

 


Jobbigt läge på jobbet..


Hur du gör ditt egna nagellack

 


Alexandra: at work

Just nu jobbar vi så uppdateringen kommer nog inte vara den bästa idag, tyvärr. Men så ni vet varför vi inte bloggar så mycket så är det pga jobbet.
Idag är det iallafall soligt och varmt! Dock behöver vi sitta inne och jobba och se alla andra sola och bada..

Såhär kul har vi just nu..


Evelin: Jobbar!

Just nu sitter jag och Alexandra och gör ingenting, vi jobbar, fast just nu finns det inte så mycket att göra, men vi jobbar iaf i en kiosk vid brosjön.

Vad skulle ni tycka om vi hade en bloppis på bloggen? Skulle det vara kul?


RSS 2.0