Alexandra: fredag!!

Idag är det fredag och veckan har gått super fort! Igår gick vi aldrig på mötet utan vi åkte hem och sen skrev vi biologi uppsatser. Och vi har precis haft spanska läsförståelse så nu har vi bara 2 prov kvar på hela terminen!

Men iallafall, idag ska Evelin och jag åka till stan efter skolan och träffa farmor och Kjell, för dom är i Stockholm just nu. Så vi bloggar antagligen senare så ni får veta vad vi gör eller så bloggar vi när vi kommer hem.

Klippte, filade och målade naglarna igår, resultatet.


Alexandra: mycket

Vi har haft väldigt mycket att göra i skolan så vi har inte riktigt haft tid för bloggen. Men vi hade matte prov idag och jag fick alla rätt! Och på våran sista lektion har vi ett till prov, fysik. Men nästa vecka har vi bara 2 prov och sen har vi inga fler prov!
Sen kommer det ju folk från Italien och Grekland hit och både jag och Evelin ska ta emot så under vecka 50 kan det vara så att uppdateringen blir lite sämre.

Annars då, det är föräldramöte ikväll som vi måste gå på och sen ska vi hem och skriva en biologi uppsats.
Och sen så har det ju snöat!! Hur kul är inte det!? Jag gillar snö men inte om det är slask.


Alexandra: Godnatt

Hejsan! Har inte kunnat blogga idag eftersom jag har varit med pojkvännen. Kom hem vid 9 och Evelin och jag kollade på film. Den tog nyss slut och jag är så otroligt trött så jag ska nog sova nu.
Men vi bloggar imorgon, godnatt!
Bjuder på en bild från idag.


Evelin: väntar

Hejsan! Filmen igår var sjukt bra! Synd bara att det var den sista! Men för alla er som inte har sett den, gör det!
Sitter just nu och gör ingenting, ska typ vara med katta idag, om hon svarar.. Men kan blogga mer om dagen senare.

Två bilder som är tagna för en stund sen..


Evelin & Alexandra: Bio!!

Breaking dawn - part 2!!


Alexandra: Bild

Är i skolan och har precis ätit lunch. Hade simning innan och var faktiskt väldigt snabb på att duscha och byta om efter. Jag har iallafall bild om typ en kvart och sen må bra.
Slutar 3 och då blir det att åka och träna så vi bloggar senare!

Haha så här går det när man har gjort klart allt!


Plugga


Alexandra: Gymnasiemässan

Är tillbaka i skolan nu. Gymnasiemässan var väl, kul. Jag tror iallafall jag ska gå Tumba gymnasium.
Vart tänker ni läsare gå?

Jag tänkte också tipsa om en grym handkräm. Den luktar otroligt gott och händerna blir väldigt mjuka och lena. Den finns och köpa lite överallt men den här är köpt på kicks.


Träning


Alexandra: Träna

Jag och Evelin ska gå och träna alldeles strax. Tänkte bara skriva lite snabbt. Imorgon ska vi på gymnasiemässan, någon mer som ska dit? Men iallafall så har vi bara två lektioner imorgon så det är jätte skönt, plus att vi slutar tidigt, 14.35.
Hade otroligt tråkigt nyss, vad tycker ni skulle jag passa i lugg?


Alexandra: Fortfarande i skolan

Är fortfarande i skolan, men jag slutar om typ 10 minuter. Evelin har redan slutat så jag hoppas att hon väntar på mig. Idag så har jag iallafall haft musik prov och det gick faktiskt väldigt bra!
Har bara 4 prov kvar denna termin. 2 nästa vecka och 2 veckan efter det. Så det känns awesome!
 
Men jag har alltså inga fler prov den här veckan så bloggningen blir nog ganska mycket bättre än vad den har varit den senaste tiden.
När jag kommer hem tänkte jag fixa mina naglar så det visar jag resultatet på då.
 
 

Alexandra: Skolan

Hejsan! Är i skolan just nu och ska ja matte, slutar 4 idag och då ska jag hem och sen ska jag inte göra nått speciellt då jag inte har fler prov den här veckan så kanske jag bara pluggar nån timme.
Vi kanske gör ett videoinlägg senare!
Bild från när jag var på donken i söndags.


Evelin: sprungit!

Kom precis hem från att ha varit ute och sprungit med mamma och innan det så satt jag och lekte med keyla, men ska duscha nu så jag bloggar mer sen.


Alexandra: väntar

Sitter och väntar på bussen som kommer om typ 4 minuter, ska som sagt träffa Italo idag, vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Men jag berättar väl om dagen när jag kommer hem!

Ha det bra så länge!


Alexandra: fredag

Förra helgen
 
Hallå! Hur mår ni? Själv mår jag bra eftersom att det är fredag och sen så har jag bara ett prov nästa vecka så det är skönt.
 
Vi vet att uppdateringen har legat på botten och vi ska verkligen försöka bättra oss.
Annars då, igår kollade Evelin och jag på film, my sister's keeper. Även fast jag har sett den typ 5 gånger redan så gråter jag lika mycket. Om ni inte har sett den, gör det! Det är en så otroligt bra film.
Ikväll blir det nog att kolla på x-factor och kanske någon serie och imorgon ska jag träffa pojkvännen.
 
Men vi bloggar mer senare.
 

Evelin: mycket plugg!

Vi har inte bloggat pga av att vi har mycket prov och läxor just nu och så kommer det vara fram till jullovet, men vi lovar att försöka blogga så mycket som möjligt!


Alexandra: nails

Mamma hade tydligen fått hem ett nytt nagellack igår och det är precis den färgen som jag letat efter, så den lånade jag. Älskar färgen! Brukar inte ha så mörka färger egentligen, det händer väl nån gång att jag har svarta naglar. Men oftast har jag någon rosa eller röd färg, om jag inte målar något lite mer annorlunda.
Men här får ni resultatet på den här färgen.


Alexandra: Tisdag

Är i skolan just nu och ska ha matte snart. Slutar 4 idag och när jag kommer hem ska jag nog plugga.

Men vad tyckte ni, borde vi göra fler videoinlägg? Kommentera!

Saknar sommaren!


Videoinlägg


Alexandra: Träning

Jag och Evelin ska strax gå och träna, cireklfys. Tränar ni? Vi tränar cirkelfys på måndagar, powertraining på torsdagar och boxning på fredagar. Vi har alltid tränat någon sport, vi spelade fotboll väldigt länge. Vi började ungefär i 1an och slutade i mitten av 5an. Sen har vi även tränat judo, ju-jutsu, och thai-boxning och vi har dansat sen i 5an. Och vi går ut och springer ibland.
 
Träning är bra för både hälsan och kroppen, så om ni inte tränar något, börja! Det behöver inte vara tråkigt och jobbigt utan det blir vad du gör det till!
 

Alexandra: Skolan!

Är i skolan just nu och vi ska snart ha elevstöd. Idag går vi i skolan tills 4 och då ska vi hem och äta och sen går vi och tränar. Ska nog plugga lite också! Men bloggar senare.


Alexandra: Tack!

Är hemma nu, jag kom väl hem för ungefär en halvtimme sen. Har haft en toppen dag!

Som ni ser så har vi fått en ny header och ny design! Ett stort tack till Ida som har gjort den till oss! Vi är super nöjda!


Evelin: Ikea!

Har varit på Ikea med mamma idag och kom hem för en stund sen. Vet inte rikitgt vad jag ska göra resten av dagen, men ska väl inte göra så mycket.
Imorgon börjar ju skolan, vilket inte är så roligt. Men man får väl stå ut, det är ju inte så länge kvar till jullovet.
 
En bild från veckan på mig och Joline.

Alexandra: Godmorgon!

Godmorgon! Hur mår ni? Själv mår jag bra och ligger fortfarande i sängen. Men jag ska nog gå upp snart.
Vid 12 ska jag möta Italo och sen skulle vi kanske dra hem till honom. Så det är dagens planer iallafall.

Igår kollade vi på film med hela familjen, vi såg LOL. Den var faktiskt väldigt bra!
Om ni har läst våran blogg länge så vet ni nog att Evelin och jag kollar väldigt mycket på film så vi har sett en hel del.
Och då tänkte jag att vi kanske ska tipsa om bra filmer, men vi får se hur det blir med det!


Evelin & Alexandra: En vecka i Umeå

Vi tänkte berätta lite kortfattat om alla dagrna vi var i Umeå.
 
Fredag: Vi kom i fredags och då åt vi och sen så spenderades kvällen hemma hos farmor.
 
Lördag: Evelin följde med Hanna till barnenshus och senare på dagen så firade vi Joline som fyllde år i fredags, på eftermiddagen gick vi till farmor och på kvällen blev det film med familjen.
 
Söndag: Felicia kom till oss och då satt vi och pratade och lyssna på musik. Sedan cyklade vi till hm och sedan till Willys för att köpa godis. Så på kvällen gick vi till farmor och hade söndags-mys med Felicia.
 
Måndag: Vi var hos Olivia på dagen och då så bakade vi och gjorde smothie och kollade även på film, the girl with the dragon tattoo, samt en massa prat och skratt. Vi åt middag hemma hos farmor och sedan blev det bio, paranormal activity 4, som sagt riktigt dålig film!
 
Tisdag: Vi gjorde ingenting speciellt på dagen men runt halv 7 gick vi till Olivia och körde anden i glaset.
 
Onsdag: Vi åkte till Strömpilen och kollade på kläder med Hanna. Jag köpte en tröja till henne och sen så gick vi till busplaneten och fikade. Kvällen spenderades med Felicia.
 
Torsdag: Alla förutom jag (Alexandra) åkte och bowlade och kvällen spenderades framför datorn med serier!
 
Fredag: Vi spelade wii med Hanna och Sofia och sen så kom Felicia och vi gjorde inte så jätte mycket. Och på kvällen så kollade vi på X factor med familjen.
 
Och idag så packade vi bara och sen gick vi till farmor och sa hejdå. Och nu är vi hemma!
 
Ja det var våran vecka i Umeå!
 

Alexandra: lördag!

Vi ska snart åka till flygplatsen för att ta flyget hem till Stockholm!
Uppdateringen har inte varit den bästa dom senaste dagarna så när vi kommer hem så ska vi berätta om dagarna som vi inte har bloggat om.


RSS 2.0